do 26 apr

Kingsnight Tribute (bevrijdingspark) (UK/IT/NL)

Tributefestival

Informatie

  • Datum do 26 apr 2018
  • Open 18:30
  • Aanvang 19:15
  • Ticketprijs €10


UDEN HAALT TRIBUTE FESTIVAL BINNEN OP KONINGSNACHT
Na jaren Koningsnacht LIVE organiseert dit jaar TiRR Agency een groot TRIBUTEFEST genaamd KINGSNIGHT TRIBUTE. Drie (inter)nationale topacts zijn naar Uden gehaald voor een vet concert in het Bevrijdingspark in Uden. 

Tot in perfectie spelen drie bands op dit evenement de muziek van grote bekende bands, als een ware tribute. Tijdens deze dag kun je genieten van toptributes to Queen, AC/DC en U2. 
Entree is in de vvk nu slechts een tientje e en het terrein gaat om 18.30u. open. 

Line –up:
● Queen door Vipers (IT)
Onlangs nog op Paaspop, en afsluiter op Tributeland en Coverland! 
Sinds 2002 heeft de Queen tributeband VIPERS al aardig wat optredens op de teller staan. Zanger Giuseppe Maggioni haalde in 2014 zelfs de halve finale van The Voice of Italy. En hé, met een bakkie op vergeet je de nep-snor en zing je als een koning alle gouden hits mee.

● AC/DC door AC/DC UK
Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber. AC/DC UK bestaat uit professionele muzikanten die net zo makkelijk in een kleine club spelen als op een gigantisch festival. 

● U2 door LikeU2
Een strakke liveband die een ode brengt aan hun 4 helden uit Dublin. Verwacht geen verkleedpartijen maar laat je meevoeren door hun geweldige sound, uitstraling en enthousiasme. Alle ingrediënten zijn aanwezig; de karakteristieke zang, de ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het krachtige en verfijnde drummen. Kortom, dé U2-sound waar menig fan kippenvel van krijgt.