zo 29 jan

Life on Stage

Informatie

  • Datum zo 29 jan 2023
  • Aanvang 13:00
  • Open 13:00


Ben jij een creatieve doener én gek op muziek, festivals, theater en techniek? Kom dan naar Life on Stage in De Pul op zondag 29 januari.

Na het succes van vorig jaar openen theaters en podia in Brabant en Zeeland op zondag 29 januari 2023 tijdens Life on Stage opnieuw gezamenlijk de deuren voor een exclusief kijkje achter de schermen. De technici nemen je tijdens dit evenement mee in de wereld van licht- en geluid. Het belang van de technici in de culturele sector komt deze dag duidelijk naar voren. Zonder hen geen licht, geluid of show. Door de technologische ontwikkelingen is er veel mogelijk wat betreft licht- en geluidstechniek. Dit biedt de technici veel mooie uitdagingen op gebied van creativiteit, ontwerp en uitvoering. Kortom, het is een uitdagende, toffe job én er zijn kansen genoeg voor nieuw talent.  
 
De middag is georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is in theater, muziek, festivals én techniek. Door middel van een interactief programma in alle deelnemende theaters en podia komen alle facetten van licht- en geluidstechniek voorbij. Zo ontdekken de bezoekers wat er bij het vak komt kijken en zien ze wat er technisch voor nodig is om een show of voorstelling zo mooi mogelijk te maken. De middag zit boordevol toffe shows, een kijkje achter de schermen, verhalen van succesvolle technici en natuurlijk de mogelijkheid om zelf achter de knoppen te kruipen. 

Over Life on Stage 
Dit evenement, geïnitieerd door theater De Maagd en poppodium Gebouw-T uit Bergen op Zoom, wordt breed gedragen door Brabantse en Zeeuwse theaters en podia: MEZZ (Breda), De Bussel (Oosterhout), ‘t Beest (Goes), De Spot (Middelburg), De Kring (Roosendaal), De Pul (Uden), Groene Engel (Oss) en De Schuur (Zevenbergen). Zij openen allemaal de deuren op zondag 29 januari. Dit initiatief wordt ondersteund door Brabantse MBO-opleiders met als belangrijke partner CURIO.

Tijdens deze middag organiseren we bierkrat sessies met verhalen uit het werkveld. En de geïnteresseerden kunnen zich inschrijven (door een gratis ticket op te halen via de ticketlink) voor een korte introductie licht/ geluid, om werkelijk achter de knoppen te staan van De Pul.