zo 05 apr

Magnum (Verplaatst 29-11-2020)

The Serpent Rings Tour is verplaatst naar 29 november

Informatie

  • Datum zo 05 apr 2020
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15

Alle evenementen in Nederland worden op last van de overheid afgelast tot 1 juni. Dit betekent dat deze show niet door kan gaan, zoals gepland. Er is in samenspraak met de betrokken organisatie en band een nieuwe datum overeen gekomen: zondag 29 november. Alle tickethouders zijn per mail op de hoogte gebracht van deze wijziging

Voor eventuele vragen kunt u terecht op info@livepul.com

​_______________________________________________________________
De Britse melodieuze rockband Magnum werd in de jaren '70 opgericht en wordt vaak in één adem genoemd met bands als Kansas en Foreigner. Met hun album 'On a Storyteller's Night' (1985) verkreeg de band wereldwijde bekendheid. Na meer dan veertig jaar is de band nog steeds alive 'n kickin' en kwam in 2018 nog met een nieuw album genaamd 'Lost on the Road to Eternity'.

Magnum was zeer productief in de jaren ’80. De plaat, Vigilante (1986), de opvolger van ‘On a Storyteller’s Night’, werd geproduceerd door Roger Taylor (Queen). Hun grote doorbraak kwam echter na de release van ‘Wings of Heaven’ (1988). Begin jaren ’90 besluit de band uit elkaar te gaan. Om vervolgens in 2001 een ware comeback te maken. Met het album Breath of Life (2002) zet de band zich opnieuw op de kaart. 

Support: THEIA
THEIA is een hard rock band, die het klassieke rockgevoel in het nu hebben gebracht. Oprichter en frontman Kyle Lamley groeide op met de muziek van zijn vader: Alice Cooper, AC/DC, Marc Bolan. Samen met zijn goede vriend Paul Edwards (bass/vocalen) startte de band in 2013 met het uitbrengen van EP's. Een debuutalbum volgde in 2015. Inmiddels heeft de band drie albums uitgebracht en hebben zij sinds dit jaar een nieuwe drummer: Ash Lamley.