zo 02 feb

Muziek bij de Buren

Eindfeest in De Pul

Informatie

  • Datum zo 02 feb 2020
  • Open 18:00
  • Aanvang 17:30

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Zondagmiddag 2 februari 2020 strijkt Muziek bij de Buren voor de derde maal neer in Uden. Je ontmoet inwoners van Uden en je maakt, binnen de intieme sfeer van huiskamers, kennis met wat Uden heeft te bieden aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren Uden is dat de optredens plaatsvinden in maar liefst 43 huiskamers verspreid door de hele stad. Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Udense muzikaliteit en gastvrijheid.

Afsluitend kunnen alle deelnemers èn bezoekers in De Pul samenkomen voor een gratis afterparty! Natuurlijk met live muziek, van niemand minder dan Tawny Brothers. Verder kun je stil genieten of juist uit je plaat gaan bij Dj’s Cris & Léo. Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom op het eindfeest, waar je jouw ontdekte parels kunt delen en gezamenlijk een fantastische dag kunt afsluiten.

DJ’s Cris & Léo
Deze doorgedraaide dames zorgen voor veel gezelligheid tijdens het eindfeest. Of je nu komt om rustig na te praten over de dag of om lekker te dansen. DJ’s Cris & Léo leggen de lekkerste liedjes onder de naald. Laat je meenemen in een reis door de tijd en kom uit je plaat! Volg hun muzikale uitspattingen op insta @roestige_plaatjes en op fb-account roestige plaatjes.

Tawny Brothers
Gewapend met southern rock, blues, americana & country halen de Tawny Brothers nostalgische sferen en gerijpte muziek naar het podium! Een Southern Style band met covers van o.a.: Eagles, Chris Stapleton, Lynyrd Skynyrd, Eric Clapton, CCR, Nathaniel Rateliff & Willie Nelson.