zo 28 nov

Meanwhile

Bandpresentatie gaat doorrrrr!!!

Informatie

  • Datum zo 28 nov 2021
  • Open 14:00
  • Aanvang 15:00

Kom jij naar de bandpresentatie van Meanwhile? Meanwhile is een Udense pop/rockband met eigen songs die duidelijk beïnvloed zijn door de jaren ’80 en ’90.
Ze combineren stoere composities met gevarieerde samenzang. De pure liedjes hebben vaak een persoonlijk karakter.

Denk aan de sfeer van bv. “My favourite game” van The Cardigans en het vroege werk van The Cranberries. Uitstapjes richting meer pop- en funky liedjes schuwen ze zeker niet, waardoor ze een gevarieerde mix van eigen werk laten horen. Het uitgangspunt bij hun nummers is altijd dat ze goed in het gehoor moeten liggen. De band is ontstaan in het afgelopen jaar wat ook meteen de inspiratie was voor de naam Meanwhile:
Wat deed jij “ondertussen” in Coronatijd, toen er bijna niks mogelijk was?

Zij hebben een band opgericht! De ambitie van deze band spat er vanaf en ze staan te popelen om op te treden. Ook duiken ze binnenkort de studio in om hun eigen nummers op te nemen.
Kortom; Meanwhile.. laat van zich horen!

Ondanks de aangescherpte maatregelen kan deze show gewoon doorgaan. Wel is op vrijdagavond besloten om de show een uurtje vervroegen. Dat betekent dat Meanwhile om 15.00 uur begint, zodat we om 17.00 uur klaar kunnen zijn. Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs