vr 21 aug

Mell & Vintage Future (NED)

UITVERKOCHT

Informatie

  • Datum vr 21 aug 2020
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15
  • Ticketprijs 15,50
    incl. 1.50 servicekosten
  • Avondkassa 15,50

Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Maar nooit eerder was ze zo op haar plek als bij Nico Brandsen en Ton Dijkman (Vintage Future), die als sessiemuzikanten hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Mell & Vintage Future zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio’s heeft de band eind vorig jaar, tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafé’s, haar unieke live vorm gevonden.
De eerste single ‘Call My Name’ werd enthousiast ontvangen en al snel gedraaid op Radio 2. Het trio weet in elk nummer hun gedeelde liefde voor soulmuziek over te brengen. ‘High On Love’, ‘Central Station’ en ‘Alright’ zijn hier uitstekende voorbeelden van. Mell & Vintage Future tourde in de Nederlandse zalen en speelde zelfs op North Sea Jazz Festival.

Dit jaar kwam het gelijknamige album uit en gaat de band weer op tour door Nederland. De grote kers boven op de taart van 2019 voor Mell & Vintage Future: spelen op South by South-West (SXSW) festival in Austin, Texas. Mell & The Vintage brengt troost met haar rauwzuivere stemgeluid en prahctige muzikale verhalen. 

Support: Kathleen Willems
In de 36-jarige Kathleen Willems leeft een oude ziel. Niet alleen is Elvis van grote invloed in haar muziek maar ook Jake La Botz, JD McPherson en The Devil Makes Three. Haar muziek klinkt bluesy maar ook country. 

Kathleen wordt omschreven als “the real deal”, “ademt muziek. prachtige stem, kick-ass gitaarspel en een geweldige persoonlijkheid”, “heel eigen”, “muziek met gevoel”.
Eind 2020 gaat Kathleen haar debuut EP uitbrengen. Hierop komen enkel en alleen pure en eerlijke liedjes te staan. Deze EP verschijnt via de stream maar ook op vinyl en CD. 

Het is standaard enkel mogelijk om tickets in tweevoud te kopen. Wij hebben slechts zeer beperkt solotickets beschikbaar, voor mensen die graag alleen geplaceerd willen worden. Wil jij graag alleen zitten? Gebruik dan de couponcode SOLOPUL om een soloticket te ontgrendelen en te bestellen (OP=OP). Je voert deze code in (bij het vakje 'Heb je een kortingscode?', nadat je hebt gedrukt op 'ticket bestellen' bovenaan deze pagina.