zo 31 okt

Mell & Vintage Future

Met Riley in het voorprogramma

Informatie

  • Datum zo 31 okt 2021
  • Open 19:00
  • Aanvang 19:30
  • Ticketprijs €14
    incl. 1.50 servicekosten

Na een uitverkochte show in ons zomerprogramma van 2020 komen Mell en haar mannen terug naar Uden! De Volendamse Melanie Jonk en Ton Dijkman en Nico Brandsen (Vintage Future) bundelden in augustus 2015 de krachten en twee uur na de kennismaking lag daar al de debuutsingle Calll My Name. Inmiddels gaan Mell & Vintage Future hun vijfde levensjaar in en stonden zij in de finale van het televisieprogramma We Want More, waren zij Top Song op Radio 2, speelden zij op South by South-West (SXSW) festival in Austin, en waren zij de huisband van Linda de Mol's Wintermaand op RTL 4. 

Wij zijn dan ook super blij en trots dat Mell & Vintage Future in oktober terug naar Uden komen voor een hopelijk net zo mooie en legendarische show als in 2020. 

Support: Riley
Riley is een opkomend artiest die kort geleden zijn debut-EP: 'Learning How To Live' heeft uitgebracht. Riley stort lief en leed uit, terwijl hij zingt over het leren leven en de hierbij voortkomende ervaringen.

Met een stem die het vaakst wordt omschreven als rauw en eerlijk langs de lijnen van Bruce Springsteen, wordt zijn muziek gekenmerkt door het vertellen van verhalen gevuld met pure emotie. Zijn geluid kan worden omschreven als een mix van Americana-Folk en Alternative Country. Muziek rechtstreeks uit de ziel.

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs