vr 16 nov

Moonkings (NED)

Met Ad Vandenberg

Informatie

  • Datum vr 16 nov 2018
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15
  • Ticketprijs 25,42
    incl. 2.92 servicekosten
  • Avondkassa 27,50

Rockgitarist Ad Vandenberg startte in 2014 Vandenberg’s Moonkings. Nu, vier jaar later, is er een nieuw album: MK II. Een album met dezelfde kwaliteiten als het debuutalbum, waarmee de band in 2014 meteen de wereld over trok. Vintage seventies hard rock, met invloeden van hedendaagse heavy rock, met de virtuoze gitaarkwaliteiten van Adrian Vandenberg, die zijn faam kreeg in de jaren tachtig als gitarist en songwriter bij Whitesnake en Vandenberg. 
 
“Ik ben al meer dan veertig jaar professioneel muzikant, maar ik ben nog steeds zo gretig als in het begin en heb nog steeds het gevoel dat het allemaal net is begonnen. Daarom ben ik er zeker van dat er nog veel mooie jaren aankomen met deze band”, aldus Vandenberg, die met zijn nieuwe album wederom wereldwijd festivals en clubs gaat aandoen, waaronder De Pul. 

Support: Dirty Denims
The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd metrock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt. De organisatie van Lowlands omschreef hun muziek als "poepstrakke punk- en hardrock, met riffs uit het arsenaal van the Ramones en AC/DC.

Met een stem die 's zondags aan tafel het vlees snijdt met Joan Jett en Debbie Harry levert podiumbeest Mirjam het herkenbaarst element. Met hun catchy songs weten The Dirty Denims je humeur dan ook pijlsnel op te krikken, vieze spijkerbroek of niet." The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns.