vr 17 nov

Multipul: Rooie Jager Roodshow en vele gasten

Stevig Rock 'n Roll feestje

Informatie

  • Datum vr 17 nov 2017
  • Open 20:30
  • Aanvang 20:30

De Rooie Jager verzorgt het feestje tijdens de eerste MultiPulavond in Uden. Een stevig rock 'n roll feestje binnen de warme muren van De Pul. Maar wat is een feestje zonder een bont gezelschap? Daarom heeft De Rooie Jager alvast de nodige mensen uitgenodigd, die wel weten hoe ze een feestje kunnen bouwen. 

Dikke Dennis
Kun je kennen als mascotte van Peter Pan Speedrock, zijn tattoopraktijken of van zijn televisieavonturen, onder andere bij Sterren Springen. Dikke Dennis staat inherent aan feest, wonend in zijn tattooshop, rolt hij uit bed om er iedere dag een grote, prachtige bende van te maken. 

De Rooie Jager
De Rooie Jager organiseert het feest en kun je kennen van Festyland of andere vette feestjes, waar hij gewapend met tophitjes de zaal aan de gang probeert te krijgen. Hij draait zo'n beetje alles wat jij vroeger op je iPodje, cassetterecorder of cdspeler had; de alltime knallers. 

Tusky
Punkrockband Tusky herrees uit de as van John Coffey, met gitarist Alfred van Luttikhuizen, drummer Bas Allein Richir, gitaartech Sjors Bompa en bassist Justin Ghijsen werd de debuutsingle Folly van Tusky uitgebracht en nondeju wat klinktie lekker! De mannen uit Alblasserdam komen naar Uden om er een mooi feestje van te maken.

Motörheads
Leroy, Erik en Dick van BZB brengen een eerbetoon aan 'The Loudest Band On Earth', bewapend met klassiekers als Killed By Death, Overkill en The Ace of Spades maakten ze dit jaar hun debuut tijdens Festyland in een overvolle Rosso Rocoo. 

Wannabeastar
De punkrockact is een levende legende in het uitgaanscircuit. De attitude van frontvrouw Jojanneke komt met band haast nog beter tot zijn recht dan achter de draaitafels. Solo rockte ze al meer dan tien keer Paradiso, behaalde ze fame op BBC Radio 1 en stond ze zo'n beetje op alle festivals. 

Magic Dick Power
Magic Dick Power is alles wat goed is aan The King/Elvis Presley. Een combinatie van soul, sexyness en souplesse. Durf jij het aan? Met De Rooie Jager samen heeft hij al menig feestje op z'n kop gezet, waaronder ook De Zwarte Cross.