vr 10 dec

Navarone (NED)

UITVERKOCHT - Extremely loud and incredibly close

Informatie

Extremely loud and incredibly close, dat is hoe de Nijmeegse rockers van Navarone zichzelf omschrijven. Zanger Merijn van Haren en gitarist Kees Lewiszong begonnen in 2008 het muzikale project 'Overthrow', waarmee ze in korte tijd al wisten op te klimmen tot het voorprogramma van de Golden Earring, wat resulteerde in méér optredens én een nieuwe bandnaam: Navarone. Een eerste EP volgde in 2009 en de radio en festivals klopten al snel aan de deur. 

‚ÄčNadat de Nijmeegse rockband Navarone in 2019 hun succesvolste jaar ooit beleefde - met o.a. een 2de plek bij TVOH, twee volledig uitverkochte clubtours met 20 eigen headline shows, supports voor Bon Jovi in 't Goffertpark en Anouk in Ziggodome (2 keer zelfs) en meer dan 35 zomerfestivals - staat de band nu helemaal klaar om de draad eindelijk weer op te pakken. En hoe, want de heren hebben het afgelopen 1,5 jaar niet stilgezeten! Hun gestage opmars is namelijk niet onopgemerkt gebleven en tijdens de pandemie heeft de band dan ook getekend bij het grote Sony Music en zijn ze de studio ingedoken met niemand minder dan Gordon Groothedde (o.a. bekend van zijn werk met Krezip, Maan, Waylon, Bløf, Miss Montreal, Ayreon etc.). En als klap op de vuurpijl is de eerste nieuwe single “Can’t Love” op 28 mei uitgekomen. En wat voor een single! Dat voorspelt veel goeds voor wat ons nog meer te wachten staat.

Door de jaren heen zag je Navarone meer dan eens in De Pul en nu komt de band naar Uden om de nieuwe tournee af te sluiten! 

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs