za 09 nov

Stoere Mannen, Sterke Verhalen (UITVERKOCHT)

Met Nico Dijkshoorn en zijn Hank Five

Informatie

  • Datum za 09 nov 2019
  • Open 20:00
  • Aanvang 20:30
  • Locatie Impuls

Nico Dijkshoorn en zijn band The Hank Five zijn literair én rock-‘n’-roll. Daarom kon een uitnodiging voor Stoere mannen, Sterke verhalen niet uitblijven. Nico en zijn muzikale maten verzorgen op zaterdag 9 november in De Pul een avond gevuld met blues, soul, country en rocknummers die versierd worden door de typische anekdotes, verhalen en eerbetonen van Nico Dijkshoorn.

Nico Dijkshoorn is een multitalent. De meeste mensen kennen hem als auteur. Hij schrijft toneelstukken, gedichten en romans. Daarnaast is hij al jarenlang de huisdichter van DWDD. Iedereen die Nico een beetje volgt weet dat hij een ontzettend groot muziekliefhebber is. Hij treedt als gitarist en zanger veel op met zijn band The Hank Five, die behalve Nico bestaat uit Fred van Klaveren (bas) en Herman Klaassen (drums). Verwacht alles. Een eerbetoon aan Lou Reed, een cover van The Band, een verhaal over zijn ontmoeting met Kurt Cobain, een voordracht uit zijn nieuwste boek of een net een uur voor de voorstelling een nieuwe reeks gedichten. Alles kan!

De avond start om 20.30 uur, deur open 20.00 uur. Na afloop, rond 23.00 uur, is er ook nog tijd genoeg om je eigen sterke verhalen te vertellen! Entree is € 10,- voor bibliotheekleden en studenten en € 12,50 overige bezoekers. Stoere Mannen, Sterke Verhalen is een samenwerking tussen de Bibliotheek Uden en De Pul. Reserveren voor deze avond is niet meer mogelijk