vr 20 aug

Nielson

In openluchttheater Naat Piek

Informatie

  • Datum vr 20 aug 2021
  • Open 18:00
  • Aanvang 20:00
  • Locatie Openluchttheater Naat Piek
  • Ticketprijs 19,50
    incl. € 1 servicekosten

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op de prachtige buitenlocatie Naat Piek. Verscholen aan de rand van de Maashorst ligt openluchttheater Naat Piek. Een plek waar je omgeven door groen kunt genieten van heerlijke livemuziek Op vrijdagavond 20 augustus staat hitmachine Nielson op het speciaal ingerichte podium op het omringd door publiek.

Zijn jongste album ‘Diamant’ vat goed samen wie Nielson is: kleurrijk, veelzijdig en glinsterend vanaf alle kanten. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn eerlijker en persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

Support: Bibi Espina
Op de prachtige vrijdagavond in theater Naat Piek deelt Nielson het podium met Bibi Espina. De Chileens/Nederlandse zangeres woonde tot twee jaar terug op Aruba en begon daar met het opnemen van liedjes. Eerlijk, kwetsbaar, straight to the point en soms ook met humor. Het werd opgepikt. Bibi kwam naar Nederland en is klaar om net zoals Nielson heel Nederland voor zich te veroveren door haarzelf te zijn.

Je bent vanaf 18.00 uur van harte welkom bij openluchttheater Naat Piek om in deze bijzondere, bourgondische ambiance samen met andere levensgenieters te genieten van een prachtig en uniek avondje uit. Het tijdschema ziet er als volgt uit:

18:00 - Deuren open
20:00 - Bibi Espina
21:00 - Nielson