vr 20 aug

Nielson

In Park Sandberghe

Informatie

  • Datum vr 20 aug 2021
  • Open 18:00
  • Ticketprijs €19,50
    incl. € 1 servicekosten

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op unieke locaties. Verscholen aan de rand van de iconische zandheuvels van Bedaf ligt het nieuwe vakantiepark Sandberghe. Een plek waar je bourgonisch kunt genieten én luisteren. Op vrijdagavond 20 augustus staat hitmachine Nielson op het speciaal ingerichte podium op het vakantiepark.

Zijn jongste album ‘Diamant’ vat goed samen wie Nielson is: kleurrijk, veelzijdig en glinsterend vanaf alle kanten. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn eerlijker en persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

Op de prachtige vrijdagavond op Sandberghe deelt Nielson het podium met Bibi Espina. De Chileens/Nederlandse zangeres woonde tot twee jaar terug op Aruba en begon daar met het opnemen van liedjes. Eerlijk, kwetsbaar, straight to the point en soms ook met humor. Het werd opgepikt. Bibi kwam naar Nederland en is klaar om net zoals Nielson heel Nederland voor zich te veroveren door haarzelf te zijn.

Je bent vanaf 18.00 uur van harte welkom op Sandberghe om in deze bijzondere, bourgondische ambiance samen met andere levensgenieters te genieten van een prachtig en uniek avondje uit.