vr 21 dec

Nielson (NED)

& Shary-An Nivillac

Informatie

  • Datum vr 21 dec 2018
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs 19,77
    incl. 2.27 servicekosten
  • Avondkassa €20

Na hits als ‘Sexy als ik dans’ is Nielson nu terug: elektronisch en volwassen! Deze Nederlands(talig)e artiest brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Op de nieuwe tracks maken akoestische klanken plaats voor elektronische beats. Wat betreft zang is Nielson er klaar voor om te laten zien wie hij écht is. “Het lukt me nu veel beter om woorden te geven aan grote gebeurtenissen. Kwetsbaarheid is mijn kracht geworden. Het nieuwe album heeft meer “smoel” en de liveshows worden zóó gruwelijk!”

Support: Shary-An Nivillac
Met haar opvallende verschijning en unieke stemgeluid maakte Shary-An veel indruk tijdens de diverse liveshows van het eerste seizoen van The voice of Holland. Het was dan ook geen verrassing dat ze in het populaire tv-programma de halve finale wist te bereiken. Haar TVOH uitvoering van ‘Ain’t Got No’, stond wekenlang hoog in de single top 100.

Op dertienjarige leeftijd deed Shary-An mee aan een kerkelijk songfestival, waarna het balletje is gaan rollen. Inmiddels staat ze bekend om haar mix van Soul, R&B en Jazz. De energieke zangeres volgde al een muzikantenopleiding voordat ze aan TVOH begon, en kijkt tevreden terug op wat ze met deze keuze heeft bereikt. Haar laatste optredens gingen fantastisch, ze stond in de Heineken Music Hall en mocht haar eigen single opnemen.

Begin 2013 krijgt Shary-an voor Read My Book een nominatie voor de Edison Pop Publieksprijs voor "Beste Song 2013". Een geweldige waardering voor haar prille carrière.