vr 20 dec

Nona (NED)

Met haar debuutalbum

Informatie

  • Datum vr 20 dec 2019
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30

Het zijn spannende tijden voor de Udense Nona. Haar debuutalbum is net uit, nadat ze in 2018 verschillende hitsingles uitbracht. Zo werd Sleeptalking ruim vier miljoen keer gestreamd op Spotify. Ze was 3FM Talent, speelde op bijna alle relevante Nederlandse festivals. Nona is een jonge twintiger, maar met de stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul, en vooral hartverwarmend. Nona is geen onbekende in De Pul, zo stond zij bijvoorbeeld al eens op het podium tijdens Singer Songwriter Sunday. Inmiddels is haar ster alleen maar verder gerezen en tourt ze het hele land door met haar eigen tournee, met een prachtig debuutalbum onder de arm. 

Aanstaande vrijdag staat ze in De Pul met nieuw werk, maar natuurlijk ook met de hitsingles waarvan je Nona al kent. 

Support: Angie Flare
Angie Flare uit Gemert presenteert op 8 maart 2020 haar debuut-EP in De Pul. Haar single ‘Home’ nam ze op in Nashville en bracht hiermee een verfrissende countrypop sound naar Nederland. Maar ook over de oceaan werd dit geluid gewaardeerd, want de track behaalde op Spotify in een maand tijd ruim 70.000 streams.

Met haar debuut EP ‘Footprints in the sand’ zet Angie deze lijn voort. De EP is het resultaat van Angie’s muzikale zoektocht de afgelopen jaren, naar zichzelf en haar eigen geluid. Voorafgaand aan de show van Nona geeft Angie Flare alvast een voorproefje op 8 maart.