zo 08 mei

Patrón, Black Bottle Riot & Komatsu (FRA/NED)

Vuige rockavond

Informatie

  • Datum zo 08 mei 2022
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00

De Franse band Patrón,de Nijmeegse rockers van Black Bottle Riot én de Eindhovense mannen van Komatsu staan 8 mei samen op het podium van De Pul voor een onvervalst vuige rockavond. 

Patrón (uitgesproken op z’n Spaans met een rrrr, die van je tong afrolt als een flippo tussen je fietsspaken) trokken onlangs de aandacht met hun album, dat werd geproduceerd door Alain Johannes (Eleven, Them Crooked Vultures & Chris Cornell), die nog niet zo lang geleden zelf ook in De Pul stond. Samen met bevriende bandleden zoals Nick Oliveri en Joey Castillo (Queen of the Stone Age) werd een stevig album waarbij de bas en drums een kampioenschap om de zwaargewichten lijken te bevechten en de gitaren en zang je warm en ‘velvety’ proberen te hypnotiseren. 

Een unieke ervaring, die niet in eenvoud naar Uden komt. Want deze avond worden de Fransen bijgestaan door de Nijmeegse heren van Black Bottle Riot. Al eventjes draait de band al mee in de Nederlandse scene. In februari kwam het vierde album genaamd ‘Fire’ uit. Een beetje The Allman Brothers, een beetje Lynyrd Skynyrd en een beetje Tom Petty. We zeggen wel: een Nijmeegse band. Maar in de sound van Black Bottle Riot’s is daar geen spoor van terug te vinden. Dikke riffs en dubbele gitaarlijnen. Black Bottle Riot is een échte rockmachine. 

Komatsu
Deze super-massive rock band Komatsu, uit Eindhoven, stoomwalst dwars over ieder publiek heen. De band, opgericht in 2010, speelde door de jaren heen met heel wat artiesten samen. In De Pul staan ze samen met twee bands uit de UK: The Grand Mal én Desert Storm. Verwacht muziek zoals je dat gewend bent van Black Sabbath, Led Zeppelin, Soundgarden.

Laat je overrompelen met Eindhovense power en onvervalste liefde voor Heavy Metal en Hard Rock, gebracht met kunde en overgave van deze Zweedse en Eindhovense rockers. 

Deze show zou oorspronkelijk plaatsvinden op 20 december 2020 en is daarna ook verplaatst naar 24 september 2021 om daarna weer te worden verplaatst naar 8 mei 2022. Deze show is verplaatst in verband met de geldende coronamaatregelen. Later is Komatsu aan deze avond toegevoegd.