zo 18 jun

The Perfect Tool (USA)

Tribute to TOOL en the Perfect Circle

Informatie

  • Datum zo 18 jun 2017
  • Open 19:00
  • Aanvang 20:00

Een super gave tributeband in De Pul! The Perfect Tool brengt geen ode aan slechts éé band, maar aan twee! De band brengt nummers van Tool en A Perfect Circle. De setlist van A Perfect Tool laat een dwarsdoorsnede zien van het gehele oeuvre van Tool, inclusief die befaamde projecties, aangevuld met nummers van James Maynard Keenans andere band A Perfect Circle. Voor ze samen The Perfect Tool vormden, werkten drummer Steve Kilroy en gitarist Dave Eve samen aan uiteenlopende projecten zoals o.a. het album A Moment of Clarity van de Britse rockband God's Little Joke en gingen ze met Australian Nirvana drie jaar op tour. Maar op een bepaald moment begon de zoektocht naar aanvullende bandleden voor een nieuw project, een Tool tribute band. Met Mike Rock hebben ze de perfecte frontman in handen. Behalve het feit dat zijn stem inslaat als een bom, past ook zijn uiterlijk perfect binnen het Tool-plaatje.
 
Deze tribute band vergaart wereldwijd faam, mede dankzij het feit dat Maynard James Keenan zélf hen heeft uitgeroepen tot beste Tool tribute band ter wereld, en dat wil toch wel iets zeggen! Ze staan bekend om hun intense energie en het verbluffende visuele spektakel dat ze meebrengen naar hun shows.
 
De band is ondertussen al aan zijn vijfde Europese tournee toe. Deze keer komen ze op de proppen met hun grootste en visueel gezien indrukwekkendste show, met twee sets en alle nummers van het klassieke Tool-album Undertow