do 01 nov

Pippo Pollina & special guests (ITA)

Een Italiaanse avond

Informatie

  • Datum do 01 nov 2018
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15
  • Locatie Kruisherenkapel Uden
  • Ticketprijs 28,25
    incl. 3.25 servicekosten
  • Avondkassa €29

OPGELET: DEZE SHOW IS VERPLAATST VAN DE KRUISHERENKAPEL NAAR DE PUL. KAARTHOUDERS ZIJN WELKOM AAN DE KAPELSTRAAT 13 IN UDEN

Onlangs stond hij nog in de Arena van Verona voor 10.000 Italiaanse fans, nu komt hij naar Uden voor een uniek optreden in de Kruisherenkapel: De Italiaanse singer-songwriter Pippo Pollina is een grootsheid in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en thuisland Italië. De in 1963 geboren Pippo was voor zijn carriere als zanger journalist, waarbij hij maffiose structuren wist te onthullen in Italië. Nadat zijn hoofdredacteur werd vermoord door de Cosa Nostra, keerde hij de journalistiek de rug toe en reisde hij door Europa als straatmuzikant, waaronder op onze eigen Dam in Amsterdam. Inmiddels heeft Pippo Pollina samengewerkt met andere muzikanten zoals Konstatin Wecker, Georges Moustaki, Edith Piaf en het London Session Orchestra.

Special guests: Adriane en Roberta Prestigiacomo en Claudia Sala
Nu keert Pippo Pollina terug met een nieuw solo programma, tesamen met een piano, gitaren, zijn geliefde Tamburello en verschillende andere instrumenten. In een tweede deel biedt Pippo Pollina het podium aan drie jonge en talentvolle zangeressen, een van de meest interessante en befaamde singer-songwriters uit Sicillie. De zusters Adriane en Roberta Prestigiacomo en Claudia Sala. De vier stemmen samen hebben een unieke schoonheid en voegen een bijzonder verrassende dimensie toe aan het repertoire van Pippo Pollina. 

BELLA ITALIA DINER
Voorafgaand aan het optreden kunnen kaarthouders van de dinertickets tussen 17.30 uur en 18.00 uur aanschuiven voor een Italiaanse proeverij, met vijf antipasti-hapjes, drie soorten huisgemaakte pasta’s als hoofdgerecht en vijf kleine desserts. Twee drankjes zijn inbegrepen bij de ticket.
 
Voor een regulier ticket betaal je 28.25 euro. Voor het diner arrangement betaal je 45,20 euro. Via deze link kom je bij het diner arrangement en voor het reguliere ticket klik je hierboven op 'ticket bestellen'.