za 19 dec

Pjotr (NED)

UITGESTELD

Informatie

  • Datum za 19 dec 2020
  • Open 16:30
  • Aanvang 20:15

Rutte maakte maandagavond nieuwe maatregelen bekend, die van directe invloed zijn op deze show. Wij gaan samen met alle betrokken partijen op zoek naar een nieuwe datum. Alle tickethouders zijn hierover ingelicht en wij hopen via de mail naar hen zo snel mogelijk een update te kunnen sturen. 

_________________________________________________________________________

Deze show is volledig uitverkocht


Pjotr komt voor het eerst naar Uden! Zijn single ‘Zonneschijn’ heeft inmiddels bijna 2 miljoen streams en wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

De eerst artiest van het label van Snelle gaat op z'n zachts gezegd errug lekker!

Pjotr tekende in 2019 als eerste bij het label ‘Lieve Jongens’ van zijn goede vriend Snelle, en ging hij door het hele land mee op diens ‘24/7’-tour. Pjotr won ook nog eens de ‘Elevator Pitch’ van Radio 3FM, wat resulteerde in een optreden in de 3FM Live Box. De artiest deed een sessie bij FunX The Future en daarnaast won hij met een verpletterende liveshow in de Melkweg ‘Most Wanted’ 2018. Hiermee voegt hij zich het rijtje eerdere winnaars als Ali B, Lange Frans en The Partysquad.

Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat in 2020, ondanks de veranderende wereld, kei hard door. Met toegankelijk crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars. 

Deze show zou oorspronkelijk plaatsvinden op vrijdag 13 november, maar deze show kon toen niet door gaan in verband met de toen geldende maatregelen. In samenspraak met alle partijen is er een nieuwe datum overeengekomen. Oude tickets blijven gewoon geldig op deze nieuwe datum!