vr 13 nov

Pjotr (NED)

UITGESTELD

Informatie

  • Datum vr 13 nov 2020
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:15
  • Ticketprijs €14
    incl. 1.50 servicekosten
  • Avondkassa €14

Het kabinet heeft op dinsdagavond 3 november een pakket aan aanvullende maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze tijdelijke verzwaring van de maatregelen geldt tot 19 november, waarna weer wordt teruggegaan naar de gedeeltelijke lockdown. 

Wij zijn samen met alle betrokken partijen druk doende om onze evenementen en concerten tot en met 13 december een nieuwe datum te vinden. Tickethouders ontvangen meer informatie per mail zodra wij meer informatie hebben over deze show. In de meeste gevallen proberen wij de show te verplaatsen.

_________________________________________________________________________


Pjotr komt voor het eerst naar Uden! Zijn single ‘Zonneschijn’ heeft inmiddels bijna 2 miljoen streams en wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

De eerst artiest van het label van Snelle gaat op z'n zachts gezegd errug lekker!

Pjotr tekende in 2019 als eerste bij het label ‘Lieve Jongens’ van zijn goede vriend Snelle, en ging hij door het hele land mee op diens ‘24/7’-tour. Pjotr won ook nog eens de ‘Elevator Pitch’ van Radio 3FM, wat resulteerde in een optreden in de 3FM Live Box. De artiest deed een sessie bij FunX The Future en daarnaast won hij met een verpletterende liveshow in de Melkweg ‘Most Wanted’ 2018. Hiermee voegt hij zich het rijtje eerdere winnaars als Ali B, Lange Frans en The Partysquad.

Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat in 2020, ondanks de veranderende wereld, kei hard door. Met toegankelijk crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.