zo 11 okt

Popshop

5-jarig jubileum

Informatie

  • Datum zo 11 okt 2020
  • Open 14:30
  • Aanvang 15:00
  • Locatie Markant Uden

Op zondag 11 oktober vindt de vijfde editie van Popshop in de evenementenzaal van Markant plaats. Maar liefst 7 jeugdige bands zullen gaan optreden. De bands hebben 5 repetities gehad onder leiding van de enthousiaste bandcoaches Thijs Jan van Hoek en Arthur Wils. Ze bestaan uit leerlingen van allerlei muziekdocenten gevestigd in Uden en omgeving. Elke band is geformeerd naar leeftijd en niveau van de leerling. Het grote verschil met andere bandprojecten is dat deze bands optreden zonder een begeleider of professionele muzikanten op het podium. Ze spelen na hun coachingtraject helemaal zelfstandig. De nummers die gespeeld gaan worden zijn o.a. van Shawn Mendes, Dua Lipa, Maan, Krezip, Marco Borsato etc.

Popshop is een initiatief van Kunst & Co Uden waar ook de repetities plaatsvinden. Wijnand van Groesen, docent drums bij Kunst & Co, had 5 jaar geleden het idee om jeugdige muzikanten bij elkaar te brengen om samen muziek te kunnen gaan maken. Dit is tenslotte altijd leuker en leerzamer dan in je eentje op je kamertje thuis. De bands worden gecoacht om uiteindelijk zelfstandig verder te kunnen gaan. Uit Popshop zijn inmiddels al 3 bands ontstaan en dit is natuurlijk fantastisch! Kortom: Popshop is een groot succes geworden met jaarlijks optredens bij o.a. Uden on Ice, De Pul en Kersenpop. Het 5-jarig jubileum van Popshop gaat op 11 oktober 2020 gevierd worden in de evenementenzaal van Markant in Uden. De optredens zullen plaatsvinden in twee sessies waarin per sessie 4 bands op zullen treden.

Sessie 1- 15.00-16.00 uur:
- Extra Pidd 
- Idolxjt
- Wednesday At Eight
- Combo Six

Sessie 2- 17.00-18.00 uur: 
- The Composites
- Tobias op de Bas
- Pizza Poppers
- Wit op Zwart

Lijkt het je ook leuk om naar de optredens te komen kijken? Je bent van harte welkom! De toegang is gratis. Door de huidige coronamaatregelen is er een maximaal aantal toeschouwers toegestaan dus meld je vooraf aan via info@kunstenco-uden.nl (vermeld je je naam en telefoonnummer) en wees zeker van een plekje!