za 14 mrt

Pre Festival Party

Met Silent Disco, Karaoke Show & live acts

Informatie

De Pre Festival Party is dé juiste voorbereiding voor een op voorhand geslaagd festivalseizoen. In De Pul (bij ons speelt het weer geen rol) kun je losgaan tijdens onze Silent Disco met verschillende DJ’s, de Grote Karaokeshow en optredens van onder andere Among the Saints 

De Grote Karaokeshow 
De Grote Karaoke Show geeft je de thrill van karaoke, maar maakt het next level door een volledige liveband achter je en een uitzinnig publiek voor je! Grijp je kans om voor even in de schoenen van je grote muzikale helden te stappen. De band staat achter je, de tekst voor je neus en het publiek ligt aan je voeten! Leuker dan De Beste Zangers, strakker dan de Soundmixshow en vetter dan The Voice Of Holland. En guess what: alle stoelen zijn hier al omgedraaid!

Among the Saints
Among the Saints is een achtkoppige Vlaamse band, die elke zaal of tent door hun enthousiasme en hun unieke, dansbare sound volledig op z’n kop zet. Folknummers, zoals je die kent van Flogging Molly en the Pogues tot Gogol Bordello, worden afgewisseld met verrassende eigen bewerkingen van traditionals. Dat kan alleen maar ontaarden in een geweldig feest. Trek je stoute zeemansbotten aan en brul mee met Among the Saints!