do 29 dec

ProgProms 2022

Met Damian Wilson, Robby Valentine

Informatie

  • Datum do 29 dec 2022
  • Aanvang 20:30
  • Open 19:30

Na zijn vertrek bij Kayak toerde Edward Reekers o.a. met Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock door het land. Op verzoek van en in samenwerking met Arie Verstegen formeerde hij in 2019 een nieuwe band die onder de titel ProgProms een eenmalig concert gaf in een nagenoeg uitverkochte Boerderij. Na dit succesvolle optreden besloot de band hier een vervolg aan te geven. Helaas gooide corona roet in het eten. In december 2022 hoopt de band weer het podium te kunnen betreden. De setlist bevat wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Van Genesis tot Yes en van Alan Parsons tot Supertramp.

De vaste band bestaat uit: Edward Reekers (Kayak, Ayreon)  , Charles Nagtzaam (Frank Boeijen, Liesbeth List, Harry Sacksioni), Juan Van Emmerloot (Snowy White, Steve Lukather, Ayreon), Mark Bogert (Knight Area), Jeffrey Revet (Stream Of Passion, Queen Forever), Nadine Pruim (I Can See your Voice).

Ook nu zijn er weer een aantal speciale gasten uitgenodigd. Dit jaar zijn dat Damian Wilson (Arena, Ayreon), Hubert Heeringa (Ten Sharp, Best Of Britain) en Robby Valentine

Damian Wilson
Damian Wilson is een zanger en songwriter die inmiddels aan meer dan zeventig albums heeft meegewerkt. Denk aan artiesten als Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als soloartiest bracht hij vijf albums uit en speelde hij de hoofdrol in Les Misérables UK.

Robby Valentine
Na zijn (met een Gouden Harp bekroonde) debuut in 1992 verschenen nog negen andere albums, waarvan enkele alleen in Japan zijn uitgebracht. Daarnaast werkte hij samen met onder andere Zinatra, Valensia, Lucassen/Ayreon en Helloise.  Hij is een muzikale alleskunner die rock én klassieke muziek op een heel toegankelijke wijze combineert en daarbij zijn grote liefde voor het ‘klassieke’ Queen niet onder stoelen of banken steekt.