za 18 mrt

Welcome to Pul Fiction

A heavy rock ’n roll show!

Informatie

  • Datum za 18 mrt 2023
  • Aanvang 20:30
  • Open 19:30
  • Ticketprijs €17
    incl. € 1,50 servicekosten

Welcome to Pul Fiction! A heavy rock ’n roll show! Welkom in een wereld die tot de verbeelding spreekt, een van zware gitaren en vocalen. Een wereld voor liefhebbers van het niet-alledaagse die los willen gaan op de moderne metal van Cobra The Impaler, post-metal van An Evening With Knives en het zware gitaargeweld van post-punk band RONKER. 'Welcome to Pul Fiction’ staat voor een avondvullend programma met alternatieve rock/ metal bands.

Cobra The Impaler
Deze cobra slaat hard toe met heavy grooves en killer riffs. Een geoliede machine, klaar om alles aan te pakken wat op zijn pad komt.
Fans van Mastodon, Red Fang en Barones kunnen zich klaar maken voor deze Belgische band gevormd rondom Thijs De Cloedt (Aborted en Hæster).

An Evening With Knives
Brengen een gelaagd en energiek geluid op het podium met onverwachte wendingen. Waar de muur van geluid neervalt in een zee van rust, houdt An Evening With Knives het duister, zwaar en meeslepend. Ze laten grenzen tussen post-metal, psychedelische rock en doom metal vervagen.

RONKER 
Net als het leven anno 2022 slaat RONKER droog op uw bakkes, met zwaar gitaargeweld uit de nineties en de galm van de jaren 80. RONKER gaat op zoek naar de zwaarte in simpliciteit en balanceert de band bewust op uitersten. Blackened post-punkgaze voor Nine Inch Nails fans.