vr 25 feb

Punk/ hardrock carnaval

Informatie

  • Datum vr 25 feb 2022
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs 12,50
    incl. 1.50 servicekosten
  • Avondkassa 12,50

== Tijdens deze punk en hardrock carnavalsavond hanteren wij het 2G beleid: een ‘Gek pakske’ en we gaan voor een gezonde dosis ‘Gezelligheid’ ==
Het is weer tijd voor ONS FEEST, het feest waar we aan zelftestjes snuiven, te diep in het vaccin kijken en met corona naar huis gaan.
 
Samen met Rutte d’n vierde zingen we met z’n allen hits als: “Corona jaren zijn lang, ze komen langzaam op gang, ja maar dan, ja maar dan”
 
Carnaval vier je dus niet thuis, maar in De Pul! Met live on-stage: Pene Corrida & All-Star Weddingband. Een punk/ hardrock carnaval als nooit tevoren.
 
Pene Corrida
”Wat zou er gebeuren als we de grootste zomer hits van de afgelopen decenniabijelkaar rapen en er een dikke laag metal overheen smeren?”Het antwoord liet nietlang op zich wachten, want niet veel later was Pene Corridageboren en de rest isgeschiedenis.Al ruim tien jaar spelen ze de vaderlandse podiaplat met een wervelstorm vanzomerse klanken en snoeiharde gitaren. Met andere woorden: dit is de ideale manierom je overtollige quarantainekilo’s weg te dansen!Tijdenshun “Lucha Libre Tour2022” brengen zij een arsenaal aan nieuwe en oude hits met zich mee, en misschiennog een Mexicaans worstelwedstrijdje! Wie durft?

The All-Star Weddingband
The All-Star Weddingband neemt je mee op een muzikale reis door verschillende decennia heen in een stevige gitaarjas! De groep staat bekend voor zijn hardrock/punkrock cabaret act vol muzikale klassiekers die iedereen tussen de leeftijd van 8 en 88 zullen meezingen. Dit aangevuld met (Antwerpse) humor, oneindig enthousiasme, interactie en attributen/gadgets dat jouw evenement dat extra waarde zal geven. De term “All-Star” is niet gestolen want de groep is een samenstelling van het beste uit andere gerespecteerde bands zoals: Gino’s Eyeball, The Octopussys, Arizona, Altitude, The Setup, …

De groep, dat oorspronkelijk werd gevormd voor één enkel optrede op een trouwfeest, had de smaak te pakken en kreeg vele show aanvragen. Ze besloten in 2015 om als volwaardige groep verder te gaan.