vr 29 mrt

Red Velvet Deception - Release Show (NED)

CD Release

Informatie

  • Datum vr 29 mrt 2019
  • Open 20:00
  • Locatie Impuls

Het Udense 'Red Velvet Deception' brengt haar eerste CD uit en trakteert op een avondje Gothicrock, New Wave en Postpunk.

Red Velvet Deception speelt het soort gothic rock dat je kent van bands als the Sisters Of Mercy, maar ook de invloeden van bands als The Cure zijn meteen duidelijk als je ze hoort spelen. De laatste jaren heeft de band een gedegen reputatie opgebouwd in de scene en een groot repertoire aan songs opgebouwd, waarvan de beste nu op een album komen.

Non Alignment Pact
De support-act deze avond komt in de vorm van Postpunk door Non Alignment Pact. Deze band maakt net als Red Velvet Deception onderdeel uit van het collectief 'wave invasion'. Duidelijke invloeden hoor je van bands als Joy Division en Bauhaus, maar Non Alignment Pact valt niet in herhaling en weet de postpunk sound om te bouwen naar deze tijd. Inmiddel heeft de band al veel lof geoogst, zowel live als voor hun album //// en de single modern times.

De muzikale omlijsting en afterparty is in handen van DJ Nightporter, een veteraan in de alternatieve scene, dus kom dansen!

Er worden een vrijwillige bijdrage gevraagd als de pet rond gaat. Daarnaast zal de nieuwe cd van Red Velvet Deception is die avond te koop voor slechts 5,- (ipv 10,-)