za 30 okt

Reservoir Dogs Band (NED)

10 jaar muziek van Quentin Tarantino

Informatie

  • Datum za 30 okt 2021
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:30
  • Ticketprijs €14
    incl. 1.50 servicekosten

Eind 2011 vonden een aantal muzikanten elkaar in hun voorliefde voor Tarantino en diens muziekkeuze in de welbekende films. Wat volgde was veel repeteren en... een nieuwe band! Dit jaar bestaat Reservoir Dogs Band 10 jaar en dat wordt gevierd met alle fans. Met een vernieuwde show, met daarin ook een terugblik op 10 jaar RDB. In De Pul wordt een van de eerste jubileumshows gegeven van de tournee, waarmee Nederland, België en Duitsland doorkruisd zullen worden. 

Reservoir Dogs spelen nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino (geregisseerd/geschreven). Surf, Rock, Soul, Blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke audiovisuele Tarantino wereld. Reservoir Dogs brengen de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino’s culthits naar het podium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

Afgelopen jaren deed de band ruim 150 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. in De Pul, Paradiso, 013, and many many more. De band speelde ook op de premiere van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten. Bijkomend was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM en De Wereld Draait Door. 

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs