zo 20 dec

Rex Pharao (NED)

UITGESTELD

Informatie

  • Datum zo 20 dec 2020
  • Open 15:30
  • Ticketprijs 19,50
    incl. € 2 servicekosten

Rutte maakte maandagavond nieuwe maatregelen bekend, die van directe invloed zijn op deze show. Wij gaan samen met alle betrokken partijen op zoek naar een nieuwe datum. Alle tickethouders zijn hierover ingelicht en wij hopen via de mail naar hen zo snel mogelijk een update te kunnen sturen. 

_________________________________________________________________________


Wat gebeurt er wanneer je de vuige rock van Merijn van Haren (Navarone) en donkere folk van Robin Borneman in een grote pan op een hoog vuur zet? Een akoestisch powerhouse! REX PHARAO laat zich nu eindelijk ook zien aan een groter publiek. Regionale media noemden het al "Simon & Garfunkel on steroids". Deze 2 rasmuzikanten timmerden jarenlang hard aan hun eigen weg, maar in het diepste geheim ook al een tijd als akoestisch duo en nu kruisen zij de degens op de bekendere podia in het land. 2 stemmen die snijden, beroeren, je hart laten breken en het weer helen. Voor fans van rock, blues, Americana maar ook singer-songwriter en folk.. Eén ding is zeker: Een concert van REX PHARAO laat een verpletterende indruk achter! Komt dat zien!

In verband met de beperkte capaciteit zijn er twee tijdslots beschikbaar voor deze show. Momenteel zijn er enkel nog tickets verkrijgbaar voor de middagshow (Rex Pharao #1). De concerten in De Pul vinden plaats in een omgeving, die volledig voldoet aan de geldende maatregelen. Wij spannen ons in om jouw concertervaring zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Mochten er hier vragen over zijn, mail dan naar info@livepul.com