za 16 sep

ROOIE JAGER ROODSHOW (NL)

Ft. De Rooie Jager / Pene Corrida / Magic Dick Power / & many more!

Tickets bestellen

Informatie

  • Datum za 16 sep 2017
  • Aanvang 21:00
  • Open 21:00
  • Voorverkoop €10,00
  • Avondkassa €15,00

Jawel! The one and only DJ De Rooie Jager komt met zijn Roodshow naar De Pul in Uden!! Muziek, bier, Nozem en nog meer goede muziek! Pene Corrida, Magic Dick Power, De Boodschappers van het Algemene Nut en uiteraard DJ De Rooie Jager himself!

DJ DE ROOIE JAGER
IT'S MY PARTY AND I DRAAI WHAT I WANT TO! Vrijdag 31 maart neemt De Rooie Jager hij een stapel goede vrienden mee, om een dikke party te bouwen in De Pul!

PENE CORRIDA
'Dumpert, 3fm, radio 538, radio Veronica en vele zalen en festivals hebben het allemaal meegemaakt. Niemand is veilig voor de meest beruchte coverband van Nederland'. Pene Corrida, bestaande uit zes jongens in de twintig, presenteert pop-, hardrock en een vleugje salsamuziek aan het grote publiek. Zij streven ernaar het beste van alle genres om te zetten in één groot feest! De combinatie van popmuziek en hardrock brengt bij iedereen een lach op het gezicht. De mannen kunnen voor het podium helemaal los gaan terwijl de vrouwen en vriendinnen uit volle borst meezingen met hun favoriete popnummers. Iedereen houdt van guilty pleasures op zijn tijd, maar niet iedereen durft dit ook toe te geven. Smelt deze foute nummers samen met de heavy sound en krijg een formidabel feestpakket om nooit meer te vergeten. Rookkanonnen, sombrero's, tequila, Corona's en heel veel vrouwen. Artiesten als Adele, Miley Cyrus, Backstreet Boys en ABBA zijn niet veilig voor Pene Corrida. Pene Corrida geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Voeg hier wat salsadansjes en sexy heupbewegingen aan toe en het feest is compleet. Verkleed in traditionele Mexicaanse kledij krijgen zij élk soort publiek mee, van popmuziekliefhebbers tot metalheads; niemand, maar dan ook niemand kan deze Mexicanen weerstaan! PENE CORRIDA, POPMUSIC ON STEROIDS!

MAGIC DICK POWER (ELVIS PRESLEY)
Magic Dick Power is állles wat goed is aan "The King" Elvis Presley! Magic Dick is een hele fijne combinatie tussen soul, sex en souplesse. Yeah!!

DE BOODSCHAPPERS VAN HET ALGEMENE NUT
Een excentriek zang/orgelduo met opvallende uitvoeringen van klassieke pop- en rockhits. Een beetje vreemd en fout, brutaal en extravert, maar wel erg lekker!