vr 20 mrt

Rose Tattoo & Support: Thundermother

Er wordt gezocht naar een nieuwe datum voor deze tournee

Informatie

  • Datum vr 20 mrt 2020
  • Open 19:00
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs 32,50
    incl. 2.50 servicekosten
  • Avondkassa €36

Voor de show van Rose Tattoo wordt momenteel druk gewerkt aan het vaststellen van een nieuwe datum. Wij hopen zo snel mogelijk meer informatie hierover naar buiten te kunnen brengen. Zodra deze nieuw datum bekend is, worden alle tickethouders op de hoogte gesteld en krijgen zij tevens de kans om de tickets in te leveren. 

Voor tussentijdse vragen kunnen tickethouders terecht op info@livepul.com


​_______________________________________________________________

De Australische rockband Rose Tattoo komt naar De Pul! De band onder leiding van zanger Angry Anderson kwam tot leven dankzij Pete Wells (overleden in 2006). Rose Tattoo speelde net als AC/DC een eerste concert in de Chequers Club in Sydney en kent grote bekendheid met nummers als ‘Bad Boy for Love’, ‘Rock ‘n’ Roll Outlaw’, ‘Scarred for Life’, ‘We Can’t Be Beaten’ en ‘Nice Boys’, dat later nog is gecoverd door Guns ’n Roses.

Support: Thundermother
Thundermother uit Stockholm zijn de levende belichaming van rock 'n' roll. De band is opgericht door gitaarheldin Filippa Nässil in 2009 en speelde zich gelijk in de kijker. Als 'all-female' rockband kwam de echte internationale doorbraak in 2015, na het uitbrengen van 'Road Fever'. Toen bleef oprichtster Nässil in 2017 alleen achter, nadat de oveirge vier bandleden besloten de band te verlaten. Nässil ging door, met goede vervanging en een ongewijzigd recept (op wat vers bloed na) blijft Thundermother knallen.