di 16 jun

Sandra van Nieuwland (Lockdown Heartbeats)

Online show

Informatie

  • Datum di 16 jun 2020
  • Aanvang 20:00

De Pul presenteert in samenwerking met RTstudio: Lockdown Heartbeats. Een serie concertfilms gemaakt door ons voor jou, omdat ‘muziek niet hetzelfde klinkt zonder jou’. Geniet van toffe live-shows met aandacht voor het verhaal achter de muziek.

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina.
​
Na het avontuur bij The Voice richt Sandra zich meer op het schrijven van eigen werk. Haar popalbum Banging On The Doors Of Love levert de succesvolle single Hunter op en wordt bekroond met de Edison voor beste popalbum (geproduceerd door Tjeerd Bomhof). Meer albums volgen, zoals Breaking New Ground en in 2018 Human Alien. Na in 2019 te hebben getourd met frank Lammers, Pablo van de Poel (DeWolff), Stéphanie Struijk en Paul de Munnik, kiest Sandra van Nieuwland nu weer voor een tournee door de Nederlandse podia met de Human Alien Tour.