zo 18 jul

Sandra van Nieuwland (NED)

Sandcastles

Informatie

  • Datum zo 18 jul 2021
  • Open 19:30
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs 19,50
    incl. € 2 servicekosten

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak met haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers More en Keep Your Head Up. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album And More wordt platina.
​
Na het avontuur bij The Voice richt Sandra zich meer op het schrijven van eigen werk. Haar popalbum Banging On The Doors Of Love levert de succesvolle single Hunter op en wordt bekroond met de Edison voor beste popalbum (geproduceerd door Tjeerd Bomhof). Meer albums volgen, zoals Breaking New Ground en in 2018 Human Alien. Na in 2019 te hebben getourd met frank Lammers, Pablo van de Poel (DeWolff), Stéphanie Struijk en Paul de Munnik, kiest Sandra van Nieuwland nu weer voor een tournee door de Nederlandse podia met Sandcastles

Marvin Dee
Marvin Dee is songwriter en all-round vocalist. Zo stond hij o.a. in AHOY en de Kuip in het achtergrondkoor van Marco Borsato, Kensington & Direct! Maar Marvin Dee is vooral bekend als de frontman en songwriter achter de Marvin Dee Band, waarmee hij vlak voor de coronacrisis een debuutalbum uitbracht. De release ging gepaard met een spectaculaire live show in Paard, Den Haag waar de band aangevuld werd met strijkers en blazers. Zijn warme, volle stem en grote bereik staan echter garant voor een verbluffend optreden in elke bezetting, dus ook solo!

In Nederland waren Marvin en zijn band al te horen op Q Music, 100%NL, NPO Radio 1, NPO Radio 2, 3FM en NPO Radio 5, en stond de band in de Aftershow van Dave Matthews Band in AFAS Live. Recensies van hun nieuwe album leverde de band lovende vergelijkingen op met o.a. John Hiatt, Marc Cohn, Jeff Buckley en Bruce Springsteen.

De show van Sandra van Nieuwland zou oorspronkelijk plaatsvinden op zaterdag 30 mei, en later op 4 oktober, 1 november en 11 april in De Pul. Al deze data heeft deze show niet kunnen doorgaan in verband met de geldende coronamaatregelen. Mochten hier vragen over zijn, dan kunt u mailen naar info@livepul.com.