za 19 mei

Fijnproeversweekend - Sheewawah (NED)

Ft. Ruud van den Boogaard

Informatie

  • Datum za 19 mei 2018
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Ticketprijs 10,17
    incl. 1.17 servicekosten
  • Avondkassa €11

Drie avonden, zes acts, speciaal voor de échte muzikale fijnproevers. De Pul wil haar bezoekers met het Fijnproeversweekend trakteren op fantastische muziek: een weekend lang. Met acts uit binnen- en buitenland willen we de liefhebbers van muziek trakteren op iets bijzonders. Een soort festival, maar dan anders. 

Sheewawah
Sheewawah is de nieuwe band rondom zanger/gitarist/liedjessmid Jeroen Kant. 
Grandioze zompige moddervette bas, stuwende drumklappen en duizelingwekkende aardse lead-gitaar. 

De wortels diep in de Amerikaanse muziekgeschiedenis, de kop alert in de wind. Levendig, toegewijd en frontaal!

Ruud van den Boogaard
Van den Boogaard zingt in het Brabants en voert  strijd met drank, vrouwen, verliefdheid, trouw, spijt maar ook de dood, vermijdt hij niet. Dit doet Van den Boogaaard in zijn eigen stijl, met treffende humor, droog cynisme en een directe openheid. Zijn taalgebruik en teksten zijn vanzelfsprekend, zeer eigen en recht door zee. Vele mensen (h)erkennen de situaties in de  door Van den Boogaard vertolkte liederen, waardoor hij het publiek naar zich toetrekt, en  spontaan mee laat zingen ....of je nu wilt of niet... Cabaret? nee en/of ja, hoe dan ook: bij Van den Boogaard geen tenen krommende rijmelarij of valse melancholie.

Deze avond is de tweede in een reeks van drie. Op vrijdagavond staat het Amerikaanse Brother Dege met Tigre Blanco op het podium en op zondag is The Mourning Glories en Gitta de Ridder aan de beurt. Kaartjes voor zaterdagavond kosten 10.17 euro en zijn verkrijgbaar via de ticketknop hierboven. Wil je liever naar alle optredens? Een passepartout kost 25.42 euro en is verkrijgbaar door hier te klikken