zo 05 nov

Singer Songwriter Sunday #10

Met o.a. Steffen Morrison en Cloud Cukkoo

Informatie

  • Datum zo 05 nov 2017
  • Open 16:00
  • Aanvang 16:30

Een nieuw seizoen, een nieuwe Singer Songwriter Sunday. De tiende editie alweer, met weer een line-up om te genieten: Steffen Morrison, All The King’s Daughters, Cloud Cukkoo en Cill Somers.

De Pul wordt omgetoverd tot een knusse en gezellige woonkamer, compleet met kaarsjes en lekkere zitplekken voor het publiek. Er zijn weer heerlijke wijnen door Wijnhuis Uden geselecteerd en tevens kan er tegen een kleine vergoeding een heerlijke kleine maaltijd genuttigd worden. Een zondagmiddag om bij weg te smelten, terwijl de herfst langzaam neerdaalt over Brabant.

Cloud Cukkoo || YouTube
Jori van Gemert zou het in principe allemaal zelf kunnen doen. De gitarist, zangeres en toetsenist van Cloud Cukkoo is rete muzikaal. Maar samen met de drie mannen met wie ze Cloud Cukkoo vormt, wordt het alleen nog maar beter.

De vierkoppige band, uit de omgeving van Nijmegen zorgt tijdens Singer Songwriter Sunday voor dreigende ritmes, waarbij je als luisteraar wordt omringd door een wolk van galmende gitaren en zwoele zang. Muziek die je vastpakt en daarna vasthoudt. 

All The King’s Daughters || YouTube
All The King’s Daughters (ATKD) wordt gevormd door de tweelingzussen Nina en Laura Philips. De twee omschrijven hun muziek als impressionistische popliedjes omlijst door harmonieuze zanglijnen. De muziek past niet alleen perfect op een Singer Songwriter Sunday, maar het is ook nog eens heerlijke muziek om naar te luisteren met prachtige vocalen. 

Cill Somers & Robert den Hartigh
Cill is nog maar 19 jaar oud, maar maakt prachtige muziek. Tijdens Singer Songwriter Sunday delen talenten en meer gearriveerde artiesten het podium. Cill Somers is zo’n talent, dat het verdient om een podium te krijgen tijdens Singer Songwriter Sunday in De Pul. De nog jonge Somers wordt op gitaar begeleid door Robert den Hartigh

Steffen Morrison || YouTube
Het zijn artiesten als Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geven. Met zijn grote overtuiging en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen te verrassen en op sleeptouw te nemen.

Steffen groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigeningrediënten aan heeft toegevoegd. Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen deechte liefhebbers; hij appelleert door zijn verschijning en zijn muziek aan een heel breed publiek.

De voorverkoopprijs, zoals weergegeven op deze pagina, is zonder verborgen servicekosten (fees). Tickets worden ook verkocht in De Pul tijdens openstellingen. Daarbij hanteren we het vaste bedrag van 50 eurocent voor servicekosten. Het kan dus zijn dat de servicekosten online hoger zijn, dan wanneer je in de weken voorafgaand aan het optreden je kaartje koopt in De Pul. ‚Äč