zo 17 feb

Singer Songwriter Sunday (NED)

Met o.a. A Balladeer

Tickets bestellen

Informatie

  • Datum zo 17 feb 2019
  • Aanvang 16:30
  • Voorverkoop €11,30
    incl. € 1.30 servicekosten
  • Avondkassa €15

Singer Songwriter Sunday is dit seizoen weer terug met knusse zondagmiddagen vol prachtige muziek. Tijdens de twaalfde editie, op zondag 17 februari, staat Is A Balladeer de eerste naam op de 'bill'.

Bij Singer Songwriter Sunday maak je De Pul mee op de meest intieme manier. Bezoekers staan niet, maar zitten lekker op een stoel, omringd door kaarslicht en gezelligheid. Tussen de optredens door kunnen bezoekers genieten van heerlijke kleine gerechtjes voor een lage prijs. Kortom: een heerlijke zondagmiddag om lekker knus van te genieten in De Pul.

A Balladeer
Marinus de Goederen, alias a balladeer, staat bekend om zijn verhalende liedjes met de meest uiteenlopende teksten. Zo zingt de frontman van de band a balladeer over presidentsvrouw Jackie Kennedy, pornoster Bambi Woods en warenhuis Marks & Spencer. Zijn solo-cd 'Sorry, kid'. (2010) is zijn meest persoonlijke tot nu toe met intrigerende titels als 'How I Hurt My Heels', 'Why Hitler Loved His Dog' en 'More Or Less The Sort Of Shit Ex-Lovers Get Restraining Orders For'. 'Swim With Sam' is geïnspireerd door Held Van Beroep, een roman van Adriaan Jaeggi. De single staat de laatste jaren steevast in de Top 2000. In december 2010 tourde De Goederen een maand met Dolf Jansen voor wie hij ook liedjes schrijft.

In het verleden verzorgde a balladeer de voorprogramma's van Live, Keane, Saybia en BLØF. De band werd voor zowel een TMF Award als een 3FM Award genomineerd en kreeg in 2007 door BLØF-bassist Peter Slager een Zilveren Harp opgespeld. Een jaar later werd a balladeer genomineerd voor een Edison in de categorie Beste Album. In maart 2010 verscheen het tweede album Where Are You, Bambi Woods? in Amerika.