zo 29 dec

Singer Songwriter Sunday #15

Met Tim Dawn, Charl Delemarre, NICCI NOVA & KINSMIT

Informatie

  • Datum zo 29 dec 2019
  • Open 16:00
  • Aanvang 16:30
  • Ticketprijs €11,30
    incl. € 1.30 servicekosten
  • Avondkassa €15

In het najaar wordt de Pul weer gevuld met de warmte van mooie intieme muziek tijdens onze Singer Songwriter Sundays. Tijdens deze winterse editie staan onder andere Tim Dawn, Janna Lagerström en KINSMIT op het programma in De Pul.

Tim Dawn
Tim Dawn rondde succesvol zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. Reizend door Australië en Nieuw-Zeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit. Terug in verhuisde hij naar een kinderboerderij annex oud-Hollands molenerf in hartje Utrecht, waar hij aan zijn muziek werkt en het erf beheert. Als je goed luistert, hoor je die combinatie terug in zijn ambachtelijke maar moderne indie pop: de rust van het leven tussen de varkens en schapen en de rusteloosheid van de stad. Zijn muziek doet denken aan artiesten als James Bay, Hozier en Coldplay.
Na het verschijnen van debuut-EP “Up”, Popronde en voor- en naprogramma’s van onder andere The Paper Kites en Harry Styles, brak hij eind 2018 door bij het grote publiek met de single “Walking On A Wire”, die NPO Radio 2 TopSong werd en al meer dan anderhalf miljoen keer werd beluisterd op Spotify. Advocaat is hij niet meer geworden. Meester in de muziek daarentegen.

Charl Delemarre
Charl Delemarre (1990) is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke liedjes. Het jaar daarop bracht hij zijn eerste EP ‘De Bekentenis’ uit. Met zijn single ‘Zonder Jou’ trad hij op in DWDD, waar hij sindsdien een graag geziene gast is. Tijdens de Popronde 2015 speelde hij meer dan 30 succesvolle shows, wat onder meer resulteerde in een optreden op het meest toonaangevende muziekfestival van Nederland: Eurosonic Noorderslag.

NICCI NOVA
NICCI pakt je in met haar dichtkunst. Naakt en kwetsbaar, besprenkeld met een snufje eigenzinnigheid. Haar cryptische en beeldende teksten, omringd door een theatrale setting, zorgen voor een intieme beleving. Haar ontroerende arrangementen grijpen je en met haar vrouwelijke kracht houdt ze je vast.

KINSMIT
KINSMIT is de artiestennaam van singer-songwriter Remco Jacobs. Afgelopen jaren studeerde Remco aan het Utrechts conservatorium waar hij de bachelor en master Musician 3.0 voltooide. Tijdens het mastertraject specialiseerde Remco zich in compositie. 

KINSMIT speelt uitgesponnen songs waarin zelfreflectie, ambacht, en story-telling de rode draad vormen. Een mix van Folk, Pop en Klassieke muziek. Lieve liedjes om bij weg te dromen.

Helaas heeft Janna Lagerström moeten afzeggen voor de editie van aanstaande zondag. Gelukkig hebben we in NICCI NOVA een fantastische vanger gevonden voor Lagerström