zo 29 dec

Singer Songwriter Sunday #15

Met Tim Dawn, Janna Lagerström & KINSMIT

Tickets bestellen

Informatie

  • Datum zo 29 dec 2019
  • Aanvang 16:30
  • Voorverkoop €11,30
    incl. € 1.30 servicekosten
  • Avondkassa €15

In het najaar wordt de Pul weer gevuld met de warmte van mooie intieme muziek tijdens onze Singer Songwriter Sundays. Tijdens deze winterse editie staan onder andere Tim Down, Janna Lagerström en KINSMIT op het programma in De Pul.

Tim Dawn
Tim Dawn rondde succesvol zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. Reizend door Australië en Nieuw-Zeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit. Terug in verhuisde hij naar een kinderboerderij annex oud-Hollands molenerf in hartje Utrecht, waar hij aan zijn muziek werkt en het erf beheert. Als je goed luistert, hoor je die combinatie terug in zijn ambachtelijke maar moderne indie pop: de rust van het leven tussen de varkens en schapen en de rusteloosheid van de stad. Zijn muziek doet denken aan artiesten als James Bay, Hozier en Coldplay.
Na het verschijnen van debuut-EP “Up”, Popronde en voor- en naprogramma’s van onder andere The Paper Kites en Harry Styles, brak hij eind 2018 door bij het grote publiek met de single “Walking On A Wire”, die NPO Radio 2 TopSong werd en al meer dan anderhalf miljoen keer werd beluisterd op Spotify. Advocaat is hij niet meer geworden. Meester in de muziek daarentegen

Janna Lagerström
Janna Lagerström maakt Nederlandstalige poëziepop. Kleine collages over haarzelf, haar gedachtegang en de wereld om haar heen. Waar Nederlandse teksten al snel heel direct kunnen worden, probeert Janna dat juist te omzeilen en dat maakt dat haar muziek vergeleken kan worden met die van Eefje de Visser en Luwten. Haar eerste single nam ze op met Roy Van Rosendaal (Figgie) en dat hoor je terug in het gekke, spacey onderlaagje in haar liedjes. Wegdromen en meedeinen dus!  

KINSMIT
KINSMIT is de artiestennaam van singer-songwriter Remco Jacobs. Afgelopen jaren studeerde Remco aan het Utrechts conservatorium waar hij de bachelor en master Musician 3.0 voltooide. Tijdens het mastertraject specialiseerde Remco zich in compositie. 

KINSMIT speelt uitgesponnen songs waarin zelfreflectie, ambacht, en story-telling de rode draad vormen. Een mix van Folk, Pop en Klassieke muziek. Lieve liedjes om bij weg te dromen.

Wil jij naar alle Singer Songwriter Sundays van dit seizoen? Bestel dan hier met korting jouw kaartje voor alle drie de edities dit seizoen.