zo 09 feb

Singer Songwriter Sunday #16

Met o.a. Echo Beatty en Dave Vermeulen

Informatie

  • Datum zo 09 feb 2020
  • Open 16:00
  • Aanvang 16:30
  • Ticketprijs €11
    incl. € 1 servicekosten
  • Avondkassa €15

In het najaar wordt de Pul weer gevuld met de warmte van mooie intieme muziek tijdens onze Singer Songwriter Sundays. Tijdens deze zestiende editie staan onder andere Sam & Julia en Echo Beatty op het programma.

Dave Vermeulen
Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweede werd. Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, spelen tijdens het naprogramma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

Op zijn eerste solo EP ‘Learn To Fly’ laat Dave een andere kant van hemzelf horen. Met invloedrijke Americana en een vleug country laat hij horen waar échte muziek om draait! Met zijn akoestische gitaar en begeleiding waar de pedalsteel niet aan mag ontbreken, neemt hij je mee in wat hij tot nu toe heeft meegemaakt en hem inspireerde in zijn korte maar stormachtige carrière. Tijdens zijn solo shows speelt hij in intieme setting de liedjes van zijn EP ‘Learn To Fly’ en zijn all time favorites songs. Daarbij kom je te weten waar zijn inspiratie vandaan komt en waarom dít juist zijn favorieten zijn. 

Sylvia Aimee
Sylvia Aimee is een 23-jarige new country singer-songwriter uit Amsterdam. Ze schrijft country/popliedjes, geïnspireerd door artiesten als Ilse DeLange en Taylor Swift. Ze trad onder andere op bij De Wereld Draait Door en 3FM, nam twee singles op in Nashville, deed mee aan het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland en bracht in oktober 2019 haar EP ‘Superhero’ uit. Sylvia schrijft liedjes om haar eigen ervaringen, gedachten en gevoelens een plek te geven. Sinds muziek haar heeft geholpen bij het overwinnen van mentale problemen, is ze vastberaden taboes te doorbreken en te schrijven over de dingen die we niet altijd durven te zeggen. Haar liedjes zijn persoonlijk en herkenbaar. Met haar enthousiasme en kwetsbaarheid, hoopt ze het publiek te kunnen raken.

Echo Beatty
Onder het alias Echo Beatty bouwt Annelies van Dinter met haar bezwerende songs en een doordringende stem een eigen universum, onwerelds en beklijvend. Als elfjarige leefde ze zich al uit op drums en begon ze in bandjes te spelen en op haar vijftiende leerde ze zichzelf een paar gitaarakkoorden en schreef ze haar eerste songs. Ze tourde als prille twintiger met Styrofoam in Europa en de VS, begon met Echo Beatty en werd daarnaast doorheen de jaren, een frequent gevraagde side- kick, bij onder meer Trixie Whitley, Mauro Pawlowski, The Black Heart Rebellion en Bed Rugs. 

Sam & Julia 
‘Sam & Julia’ is een moderne Americana-band uit Amsterdam. Goudeerlijke liedjes en stemmen die voor elkaar gemaakt lijken. Sinds hun goed ontvangen debuut-EP, uitgebracht op het nieuwe ‘I Love My Label’ van Tim Knol is het duo uitgegroeid naar een voltallige band waarmee nu hard geschreven wordt aan het eerste album.

Wil jij naar alle Singer Songwriter Sundays van dit seizoen? Bestel dan hier met korting jouw kaartje voor alle drie de edities dit seizoen.