zo 24 okt

Singer Songwriter Sunday #18

Met Lorrèn, EYSIR & Daniel Cane

Informatie

  • Datum zo 24 okt 2021
  • Open 16:00
  • Aanvang 16:30

UPDATE: IVM ZIEKTE HEEFT DANIEL CANE AF MOETEN ZEGGEN. HIJ WORDT VERVANGEN DOOR LEONIE MEIJER

Gewoon op een stoel, wegdromen en de wereld om je heen eventjes vergeten met fantastische Singer Songwriters. Dat is Singer Songwriter Sunday. Soms bekend, soms een verborgen parel, maar altijd memorabel. Deze achttiende editie staan Lorrèn, EYSIR en Daniel Cane op het podium van De Pul. Eerder zou deze achttiende editie plaatsvinden op 27 december 2020. Maar door de lockdown kon Singer Songwriter Sunday niet doorgaan op deze datum. 

Leonie Meijer

Daniel Cane is ziek en kan vanmiddag niet optreden.Hij wordt vervangen door Leonie Meijer.

In 2011 kreeg Leonie nationale bekendheid als finaliste van het allereerste seizoen van The Voice of Holland. In datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum ‘Los’, geproduceerd door Daniel Gibson waarmee Leonie een hechte schrijversband ontwikkelde en die haar muzikale pad een stevige basis gaf. Er volgden hierna nog 3 albums met Nederlands- en Engelstalig eigen repertoire en het meest recent de EP ‘Perfect Solitude’ (2019) , waarvoor Leonie geheel alleen nieuwe songs componeerde en de productie in handen lag van Reyn Ouwehand. 

Vanaf 2014 is Leonie nauwelijks meer weg te denken uit theater; samen met regisseur Bavo Galama maakte ze inmiddels 4 solo theaterprogramma’s.

EYSIR
Robert Siroen en Hartog Eysman leerden elkaar kennen op het conservatorium in Arnhem. Ze schrijven samen nummers sinds 2017. Hun liedjes zijn eerlijk en puur, maar tegelijk warm en soulful. De invloeden lopen uiteen van 70’s jazz en soul, tot Bill Withers en Jimi Hendrix. En op de achtergrond klinkt altijd ergens de Blues door. In april 2020 verscheen hun debuut “I Came Here To Dream”. Mooie liedjes, waarin het soms juist gaat om de stilte tussen de noten.

Lorrèn
‘’You can’t change the flow of the river’’ en zo’n natuurkracht is Lorrèn. Geboren om te zingen, dat voel je als je haar hoort en je voelt het als je haar live ziet zingen. Je hoort rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem die je meteen raakt. Lorrèn weet bekende en vertrouwde thema’s in een nieuw licht te zetten en haar eigen draai aan te geven. Haar liedjes gaan over alles wat het leven te bieden heeft. De zoektocht naar geluk en vrijheid, ups en downs, liefde en de kracht van een positieve mindset. Songs die je keihard mee wilt zingen en die je daarna achterlaten met een heerlijk gevoel.

Lorrèn stamt uit een muzikale familie. Muziek maken en zingen stond centraal in hun leven. Vader is jazzviolist en scatvocalist. Moeder, oudere zus en Lorrèn zelf zingen erop los. Muziek is altijd een rode draad in haar leven geweest. Van het meedoen met de Wicked Jazz Sounds familie- waar ze tijdens talloze clubavonden op jonge leeftijd leert het publiek mee de hoogte in te nemen- tot bijzondere concerten waar ze het publiek muisstil krijgt door haar bijzondere stem en stage presence, en dit is pas het begin.

Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:
Meer info over het Coronatoegangsbewijs