zo 29 jan

Singer Songwriter Sunday #8 (NL)

Ft. Yori Swart / Janique & Niels / Lotte Walda / Kiki Mettler

Informatie

  • Datum zo 29 jan 2017
  • Aanvang 16:30
  • Open 16:00

Op zondagmiddag lekker genieten van 4 te gekke Singer Songwriters! De Grote Zaal wordt omgetoverd tot een knusse en gezellige woonkamer. Er zijn weer heerlijke wijnen door Wijnhuis Uden geselecteerd en tevens kan er tegen een kleine vergoeding een heerlijke kop soep gegeten worden! Deze editie zijn Yori Swart, Janique & Niels, Lotte Walda en Kiki Mettler bevestigd!

YORI SWART | youtube
Yori Swart is geboren op 22 december 1989 in Alkmaar. Als dochter van een gitarist lag het voor de hand dat de nuchtere singer-songwriter vroeg of laat zelf de muziek in zou gaan. Het duurde tot haar achtste jaar, toen pakte ze zelf de gitaar op. Van haar vader leert ze spelen, van haar moeder leert ze haar zorgen van zich af te zingen. In de muziek kan ze volledig eerlijk zijn en is ze 100% zichzelf. En, inmiddels 24 en professioneel muzikant, is dat nog steeds zo.

JANIQUE & NIELS | youtube
Naast een stormachtige carrière als toetsenist/gitarist/zanger bij Baby Blue is Niels zanger/gitarist bij dit akoestische popduo. Janique & Niels schrijven en spelen eigen jazzy popliedjes afgewisseld met eigenzinnige covers.

LOTTE WALDA | youtube
Lotte zingt al zolang ze zich kan herinneren! Haar CV staat al vol met hoogtepunten zoals: voorprogramma van Will & The People, het winnen van de Pinkpop Cover Contest en bij de laatste 11 van Giels Talentenjacht. Absolute hoogepunt is het optreden in Paradiso met Douwe Bob! Laat je verrassen door deze jonge, sympathieke muzikante!

KIKI METTLER | youtube
Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café) en Club Dauphine (Amsterdam). Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge 2015, uitgroepen tot Top Talent van PopEi 2016/2017 en ze bracht eind 2016 haar eerste single uit. Op dit moment werkt Kiki samen met band aan haar debuut EP.