zo 30 dec

-UITVERKOCHT- Singer Songwriter Sunday #12 (NED)

Met Stephanie Struijk

Informatie

  • Datum zo 30 dec 2018
  • Open 16:00
  • Aanvang 16:30
  • Locatie Impuls

* U I T V E R K O C H T * Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, staat op de twaalfde editie van Singer Songwriter Sunday. Bij Singer Songwriter Sunday maak je De Pul mee op de meest intieme manier. Bezoekers staan niet, maar zitten lekker op een stoel, omringd door kaarslicht en gezelligheid. Tussen de optredens door kunnen bezoekers genieten van heerlijke kleine gerechtjes voor een lage prijs. Kortom: een heerlijke zondagmiddag om lekker knus van te genieten in De Pul.
 
Stephanie Struijk
Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, heeft recent nieuwe muziek uitgebracht. Op de EP ‘Daar’ staan vijf liedjes die Stephanie samen met Daniël Lohues schreef. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis. Momenteel geeft ze tijdens haar theatertournee voorstellingen in het hele land.

Pip Alblas
Pip Alblas is een 20-jarige singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij ook al een aantal jaartjes gitaar. Het gitaar spelen ging al snel gepaard met liedjes schrijven. Ze schreef op haar 12e haar eerste liedje en is sindsdien niet meer gestopt. Ze schrijft nummers over het leven, liefde, en allerlei andere onderwerpen. Naast serieuze onderwerpen heeft ze ook een aantal hele zoetsappige en blije nummers. Haar grote voorbeelden zijn Ed Sheeran en Taylor Swift.

In het najaar van 2014 deed Pip auditie bij The Voice of Holland. Met haar auditienummer 'Hurricane' belandde ze in Team Ilse. Haar auditie heeft nu op YouTube ruim een half miljoen views. Nadat ze in de eerste liveshow het programma verliet, stortte ze zich op haar eigen muziek en bracht ze in mei 2015 haar eerste single 'Something on the side' uit. In november 2015 kwam haar debuut EP 'Just the Intro' uit. Op dit moment is ze druk bezig met het maken van haar eerste album. 

Dries
Dries brengt intieme indiefolk.  Met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder bezingt hij met tomeloze strijdvaardigheid het kleine en het grote leven.
In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de Antwerpse / Limburgse band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We’re All Coming Home uitbracht. Voortaan zoekt hij dus ook solo de planken op. Dries is een ruwe diamant die de voorbije jaren werd geslepen in kroegen, clubs en op festivals. Zang, gitaar, mondharmonica en een doorleefde, hese stem: veel puurder kan een singer-songwriter haast niet klinken.

Haris
De 23-jarige Haris won X-Factor toen hij slechts 18 jaar was. Nu staat hij op zondag 30 december in De Pul. Deze singer-songwriter is te omschrijven als urban pop. Check bijvoorbeeld zijn eerste single Playing With Fire, die op nummer 27 kwam in de Nederlandse Top 40. Haris heeft al samengewerkt met de geroemde producer Oliver Heldens én Hardwell.