vr 08 mrt

Sisters of Suffocation (NED)

Support: Conquer All

Informatie

  • Datum vr 08 mrt 2019
  • Open 20:30
  • Aanvang 21:00
  • Ticketprijs 11,30
    incl. 1.30 servicekosten
  • Avondkassa €12

Zangeres Els Prins en gitariste Simone van Straten begonnen in 2014 een ‘all girl band’ Sisters of Suffocation en zoals de naam al doet vermoeden maken zij zeker geen zoetsappige pop, maar gewoon stevige Death Metal. Met een drummer en bassist werd de band compleet gemaakt en met shows op Antwerp Metal Fest, Lowlands, Stonehenge en Zwarte Cross hebben ze in een aantal jaar tijd al een mooie lijst opgebouwd met plekken waar ze hebben gestaan.

Nadat hun manager en bekende in de muziekwereld Bidi overleed, draagde de band haar eerste volledige album op aan Bidi. ‘Anthology of Curiosities A Tribute to Bidi’ heet het album. Na te hebben getourd mer The Charm The Fury, kwam een eigen tournee en nu komt de band dus ook naar Uden.

Support: Conquer All
Waar kan de gemiddelde metal liefhebber nog terecht? In het café? Wachtend op het veel te dure concert in de Brabanthallen, waar de laatste trein naar Oss om tien uur al vertrekt? Anno 2019 heeft de echte harde metal-liefhebber het maar moeilijk. Daar komt met de komst van Conquer All verandering in. Elk extreme metalgenre wordt overweldigend vertegenwoordigd. Muzikanten van onder andere El Chupacabra, The Final Arrow en Malicious kunnen de huidige black, death en progressieve metal/core hendig hebben. Gegarandeerd komt er een van je favoriete metal hits (met o.a. Behemoth, Death, All Shall Perish en Bring me the Horizon) langs op deze avond, anders kan je bij de kassa je geld terug vragen. (de geld-terug-ivm-geen-hitjes actie wordt niet ondersteund door de organisator van de show).

Deze show maakt onderdeel uit van onze 1+1 actie, waarbij je met jouw ticket naar twee shows in De Pul kunt gaan. Klik hier voor meer informatie en alle deelnemende concerten