za 11 mei

Stahlzeit (GER)

in Markant Uden

Informatie

  • Datum za 11 mei 2019
  • Aanvang 21:00
  • Ticketprijs €25
    incl. 1,85 servicekosten
  • Avondkassa €33

Onze vrienden van Markant Uden hebben een vette act binnengehaald, waar wij jullie graag op wijzen: 

Stahlzeit brengt de songs van Rammstein avond na avond tot leven in een live-show die overeenkomt met het origineel, met inbegrip van een al even spectaculaire vuurshow. Geen wonder dat Stahlzeit Europa's meest geboekte tribute show is en daarmee nieuwe normen zet. Niet alleen voor Rammstein fans een gigantische en unieke live-ervaring.

Verschillende trucks en nightliners rijden door het land met de gigantische productie van Stahlzeit. Met een mix van optredens uit verschillende Rammstein-tours rolt Stahlzeit de steden binnen: reusachtige stage ventilatoren, beweegbare lichtstralen, hoogwerkers en een bombastisch geluid, waarbij elke decibel gelijk staat aan de omvang en het karakter van de shows van Rammstein. Zweet, vuur en een unieke energie zal de bezoekers een door merg en been beleving geven tijdens deze 2,5 uur durende show!

De songselectie is altijd actueel. "We houden het altijd spannend voor onze fans en voor ons en we blijven het programma verder ontwikkelen", zegt Reißenweber. "Alle grote Rammstein-hits zijn natuurlijk een permanent onderdeel van onze show. Maar we hebben ook compleet nieuwe nummers en showelementen in ons programma."