zo 15 jan

Stand-up Comedy

Stand up Comedyshow

Informatie

  • Datum zo 15 jan 2017
  • Open 19:30

Op zondag 15 januari is het lachen, gieren, brullen op de eerste Comedyshow in De Pul!
Deze avond staan er 3 topcomedians op het podium om de lachspieren te trainen.
Voorverkoop: 10 euro
Kassaverkoop: 12 euro,-
VOL=VOL


Deze 3 comedians zullen de avond verzorgen: Mino van Nassau Stand up comedy with a Indian flavour. Mino van Nassau is een acteur, stand up comedian, maar vooral bekend als typetje "The Indian Comedian" voor bedrijfsevenementen, tv opnames en stand up comedy shows. Niet alleen zijn achternaam, maar ook vele van zijn grappen heeft hij te danken aan zijn Nederlandse vrouw, maar ook zijn Indiaase achtergrond en moeder spelen een prominente rol in zijn stand up comedy. Mino van Nassau is een begenadigd stand up comedian die zijn weerga niet kent.

Chris van der Ende
Chris van der Ende is meester in de improvisatie, wat hem berucht heeft gemaakt bij ruig publiek. Met een ongekende snelheid maakt hij niets en niemand ontziende grappen. Een gemiddelde van 175 volle lachen in 30 minuten maken een show van Chris een ware workout voor de lachspieren.

Reinier Meijer
Geboren in 1982 en nu al een begrip in Amsterdam Buitenveldert, betrad in April 2006 voor het eerst het podium en is er sindsdien niet meer van af te slaan. (Dit is overigens wel geprobeerd). Zijn drang naar optreden komt hoofdzakelijk voort uit therapeutische overwegingen, die bestaan bij de gratie van gemeenschappelijke waarden en normen waaraan ieder mens zich verbindt. Met zijn kop voor drama schuwt hij dan ook niet om beladen themas aan te snijden zoals liefde en verdriet. Verder beschikt hij over een innemende persoonlijkheid en een geheel eigen stijl die zowel door kenners als niet-kenners als authentiek wordt bestempeld. Een gemiddelde van 175 volle lachen in 30 minuten maken een show van Chris een ware workout voor de lachspieren.