vr 03 jan

Stoere Kinderen, Sterke Verhalen

Een heel vies feestje!

Informatie

  • Datum vr 03 jan 2020
  • Open 13:31
  • Aanvang 13:30
  • Locatie Impuls

Uden barst van de stoere kinderen. Speciaal voor deze kids organiseren we op 3 januari in De Pul een Heel Heel Heel Vies Feestje. Ben jij erbij op deze laatste vrijdag van de kerstvakantie?

Edward van de Vendel en Floor de Goede maakten samen een Heel Heel Heel Vies Boek. Poep, kots, snot, vlooien; het kan niet goor genoeg. Zij spelen samen een voorstelling over dit boek. Bij deze tweede editie van Stoere Kinderen, Sterke Verhalen gaan we ook slijm maken, poep-peperkoek versieren en op de foto ín een plaatje van het boek.

Kinderen kunnen tijdens deze middag ook twee keer een rapworkshop volgen van rapper Shaun (13.45-14.15 en 15.00-15.30 uur). Rap is de kunst van het verhalen vertellen op ritme in rijmvorm. In ieder mens schuilen mooie verhalen en de rapworkshop helpt je deze op papier te zetten en uit te voeren. Het ritme wordt bepaald door de beat en binnen de maten van de muziek leer je puzzelen met lettergrepen en rijmwoorden. In dit geval mag je kliederen met je tekst en lekker veel vieze woorden gebruiken in de rap. De workshopleider helpt je er een vette en vloeiende raptrack van te maken!

Natuurlijk hoort er ook muziek bij! We zorgen voor een super leuke muziekworkshop. Wat dat precies gaat zijn, is nog een verrassing. Stoere kinderen, Sterke verhalen is geschikt voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Entree is € 5,- voor bieb-leden en € 7,50 voor niet-leden, boven 18 jaar gratis. (Vergeet je bibliotheekkaart niet mee te nemen!)