zo 07 nov

Stones Sessions (NED)

Crossfire Hurricane Tour

Informatie

  • Datum zo 07 nov 2021
  • Open 19:00
  • Aanvang 20:00
  • Ticketprijs 19,50
    incl. 1.50 servicekosten

De Zwolse Rolling Stones tributeband komt naar De Pul Uden voor een vlammende show, nadat eerdere (seated) shows door de coronacrisis moesten worden uitgesteld. Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock 'n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan. In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

Dit sneeuwbaleffect komt niet voor niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als en stel rockende discipelen in meedraait.

Tijdens de lockdown stond Stones Sessions al eens in De Pul. Toen zonder publiek, maar mét cameramannen. Nu mogen we eindelijk weer De Pul vullen met muziek én publiek. Voor deze show heb je naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig bij de entree. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop:

Meer info over het Coronatoegangsbewijs