zo 03 jan

Stones Sessions (NED)

3 Shows (2 uitverkocht)

Informatie

In verband met de geldende maatregelen is ervoor gekozen om de drie shows te organieren op 3 januari. De eerste twee shows zijn inmiddels volledig uitverkocht. Voor de derde show (22:00) kunnen nog tickets worden aangeschaft. 

De Zwolse Rolling Stones tributeband komt met een aangepast programma op zaterdag 31 oktober naar De Pul Uden met hun Seated Clubtour. ‘Seated’ is niet alleen corona proof, maar de band daagt de bezoeker uit om mee de diepte in te gaan, in de ietwat uitgeklede versies van Gimme Shelter en Jumpin’ Jack Flash. Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een imponerende show en personality die je lanceert, terug naar de 1970's. De band laat zich inspireren door albums als Let it Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main street, waarbij aan het decennium van seks, drugs & Rock 'n Roll op gepaste wijze eer wordt gedaan. In 2019 tourde Stones Sessions wereldwijd rond met de typische Fender Telecaster gitaar-riffs van Keith Richards en de licht hitsige teksten van Mick Jagger. De band heeft een imponerende lijst concerten achter haar naam staan met tournees door China, de Caribbean en zelfs België.

Dit sneeuwbaleffect komt niet voor niets: The Rolling Stones zijn immers niet alleen de hits, het is een hele sterke culturele, bijna religieuze beweging waar Stones Sessions als en stel rockende discipelen in meedraait.

Tijdens de lockdown stond Stones Sessions al eens in De Pul. Toen zonder publiek, maar mét cameramannen. Nu mogen we eindelijk weer De Pul vullen met muziek én publiek. In onze seated opstelling is de capaciteit beperkt. Wil jij Stones Sessions live meemaken? Koop dan nu je tickets. Een bezoek aan De Pul is in tijden van corona anders dan anders. Zo zijn al onze concerten zitconcerten. De Pul is ingericht met twee- en éénzitplekken. Bezoekers zijn vrij om een plek te kiezen.