za 06 jun

Stones Sessions (Lockdown Heartbeats)

Online show

Informatie

  • Datum za 06 jun 2020
  • Aanvang 20:00

De Pul presenteert in samenwerking met The Meadow Studios: Lockdown Heartbeats. Een serie concertfilms gemaakt door ons voor jou, omdat ‘muziek niet hetzelfde klinkt zonder jou’. Geniet van toffe live-shows met aandacht voor het verhaal achter de muziek.

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is niet voor niets dat vijf jonge, talentvolle muzikanten van o.a. de band van Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

Geen saaie, stoffige coverband met pruikjes… Nee, deze jonge honden van eigen bodem, verenigd in de Stones Sessions, duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Rock ’n Roll monumenten als Satisfaction, Paint it Black en Jumping Jack Flash worden aaneengeregen met parels als Angie en Wild Horses. Passie, vuur en overtuiging tekenen de wijze waarop de Stones Sessions het oeuvre van de Rolling Stones bij de lurven pakken en over hun publiek uitspuwen.