vr 17 feb

Swingen voor Geert (benefiet)

Swingen Voor Geert (Benefiet)

Informatie

  • Datum vr 17 feb 2017
  • Aanvang 20:30
  • Open 20:30

Van de website www.geertmeijer.nl:
In mei 2016 heeft Geert een hersenstam-infarct gehad. Hierdoor heeft hij het Locked-in-syndroom gekregen. Dit betekent dat hij verlamd is en ook niet meer kan spreken. Wel maakt hij alles mee.

Die ene ochtend in mei waarop het leven van Geert, zijn gezin en familie totaal veranderde! Geert, een echte familie man, trok er vaak op uit met zijn gezin. In de mei vakantie werd nog een tocht door Nederland gemaakt. Als docent Mens & Maatschappij gaf Geert les op ROC de Leijgraaf in Veghel, waar hij ook voorzitter van de Ondernemingsraad was. 

Eind februari 2017 stopt zijn revalidatieprogramma. Het liefst wil Geert weer bij zijn vrouw en kinderen in Uden wonen. De aanpassingen kosten erg veel geld. Met de huidige wet- en regelgeving worden alleen minimale zaken aangepast en vergoed. Voor de totale aanpassingen is veel geld nodig (circa € 75.000). Dit geld heeft de familie zelf niet. Met deze crowdfunding hopen wij Geert en zijn familie te kunnen helpen.

Online ticketverkoop start dinsdag 10 januari om 12.00u. Tevens ticketverkoop bij Boekhandel Edele Brabant in Uden (Passage 7). Draag bij; niet alleen voor Geert, maar ook voor een hele leuke avond.