zo 13 jun

Ten Times A Million (DUI/NED)

Middagshow met barbecue!

Informatie

  • Datum zo 13 jun 2021
  • Open 15:00
  • Aanvang 16:00
  • Locatie Impuls
  • Ticketprijs €11
    incl. € 1 servicekosten

De band Ten Times A Million zag in 2012 in Enschede het levenslicht. De vijf muzikanten met Nederlandse én Duitse roots maakten toen nog muziek onder de naam 'Mandrake's Monster'. De band speelde onder andere een aftershow voor the Red Hot Chili Peppers en reisden naar shows in Los Angeles en Kopenhagen. 

De band laat zich omschrijven als een alternative rockband met een stevige sound, die net even anders is. Variërend van zachte filmische 'moods' tot euforische 'mania', vergelijkbaar met inspirators zoals Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Nothing But Thieves, met wie ze een podium hebben gedeeld. 

In 2018 namen ze een EP op in de legendarische Air Studios in London en kregen ze airplay op stations zoals 3FM, Kink, Radio 2 en stonden ze op festivals zoals Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en nog veel meer. De nieuwe EP Born Tomorrow kwam uit in augustus van 2020. Onde randere Nothing but Thieves gitarist Dom Craik schreef mee aan het de EP. In de Pul gaat Ten Times A Million laten horen hoe dat live klinkt. 

Eerder zou deze show plaatsvinden in maart 2021. In verband met de destijds geldende maatregelen is ervoor gekozen om deze show te verplaatsen en het tijdstip van deze show ook aan te passen. Heb je vragen over deze verplaatsingen of ons coronabeleid? Mail dan naar info@livepul.com.

Tijdens deze middagshow stoken wij de barbecue flink warm! Na het concert kun jij lekker blijven plakken voor een heerlijke barbecue, waarna je alsnog op tijd bent om de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal te bekijken.