ma 26 apr

Blaudzun

Testevent #2

Informatie

  • Datum ma 26 apr 2021
  • Open 18:00
  • Aanvang 19:00
  • Ticketprijs €24
    incl. € 2 servicekosten

De Pul is een van de vijf Brabantse podia, waar een proef wordt georganiseerd met concerten in combinatie met een sneltest. Veertig uur voorafgaand aan het concert dien je bij een testlocatie in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven jezelf te laten testen. Bij een negatieve coronatest ben je van harte welkom in De Pul, waar bij binnenkomst je testresultaat wordt gescand. Het gaat om zitevenementen, waarbij maximaal honderd bezoekers worden toegelaten.

De pilot is bedoeld om de infrastructuur rondom sneltesten bij concerten uit te proberen. Jij als bezoeker kunt hier de vruchten van plukken met drie mooie evenementen in De Pul rondom Koningsdag.

Blaudzun
Geschreven alsof het zijn laatste album is, met de gedrevenheid van een debuut; Blaudzun is terug en presenteert dit jaar Lonely City Exit Wounds, misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Het album werd geschreven in een tijd waarin alles ineens tot stilstand kwam en de vaart de volkeren werd verstomd door een oorverdovende stilte. Vanuit deze stilte ontvouwt zich nu een nieuwe tijd, vereeuwigd door Blaudzun in 12 puntgave songs.

“De songs op dit album hebben soms de schijn van opgewektheid maar zijn in de kern angstaanjagend. Pas nadat je dat ondergaat en meemaakt, is er een kans dat je hun ware aard ontdekt en wellicht troost vindt. Dat hoop ik tenminste.” – Blaudzun.

De openings track Lonely City Exit Wounds start waar Blaudzun was gebleven, een groots en filmische song die de kaders schetst voor een nieuwe tijd. Daarvanuit neemt hij de luisteraar mee langs zijn beste popsongs ooit; de troost van Closer, de ode die Real Hero is en het vergezicht dat Wide Open schetst… een vergezicht waar we inmiddels beland zijn. Van troost tot hoop; Lonely City, Exit Wounds, een document van het nieuwe decennium.

​Alle tickethouders dienen voorafgaand aan de show een coronatest te doen. Deze kunnen zij inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Tickethouders hebben hierover meer informatie ontvangen via de mail. Niet ontvangen? Check je spam!