di 27 apr

SMÈRRIG

Testevent #3

Informatie

  • Datum di 27 apr 2021
  • Open 16:00
  • Aanvang 16:00

De Pul is een van de vijf Brabantse podia, waar een proef wordt georganiseerd met concerten in combinatie met een sneltest. Veertig uur voorafgaand aan het concert dien je bij een testlocatie in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven jezelf te laten testen. Bij een negatieve coronatest ben je van harte welkom in De Pul, waar bij binnenkomst je testresultaat wordt gescand. Het gaat om zitevenementen, waarbij maximaal honderd bezoekers worden toegelaten.

De pilot is bedoeld om de infrastructuur rondom sneltesten bij concerten uit te proberen. Jij als bezoeker kunt hier de vruchten van plukken met drie mooie evenementen in De Pul rondom Koningsdag.

SMÈRRIG
Smèrrig heeft in De Pul geen introductie meer nodig. Vies, vuil fiske met de heetste 80s, 90s en 00s muziek en dat in een testfase! In De Pul kunde heerlijk effkes de vuillak uithangen. Effe stoom van de ketel. Effe het bolletje los.

​Alle tickethouders dienen voorafgaand aan de show een coronatest te doen. Deze kunnen zij inplannen via www.testenvoortoegang.nl. Tickethouders hebben hierover meer informatie ontvangen via de mail. Niet ontvangen? Check je spam!